Inspiration til den perfekte ferie for passionerede gamere

Som passioneret gamer foretrækker du nok at opholde dig på dit værelse eller i dit spillerum, hvor du kan spille i fred og ro, men mon ikke du kunne bruge lidt ferie? I dag planlægges der ferier for mennesker med mange forskellige interesser og passioner. Nogle rejser står i kærlighedens eller sportens tegn, mens andre står i spillenes tegn.

Søger du inspiration til den perfekte gamer-ferie? Så er du landet på den rigtige side.

Gamernes pilgrimsrejse

Gamernes pilgrimsrejse kunne godt lyde som titlen på et eventyr, men når snakken falder på gamernes pilgrimsrejse, så taler man rent faktisk om en fire måneders lang rejse for gamere.

Epic Gaming Adventure er navnet på den fire måneders lange jordomrejse, som alle gamere fortjener at opleve. Skal du have en oplevelse for livet, så skal du indstille dig på at ofre omkring 50.000 kr. for rejsen. Det er ganske rigtigt mange penge, men du kommer trods alt også til at opleve nogle af verdens skønneste destinationer.

New York, Tokyo, San Francisco, Phuket, London og Miami er blot nogle af de destinationer, du vil opleve på den unikke jordomrejse. I alt bliver du fragtet til 13 destinationer fordelt på 8 forskellige lande. Alle disse 13 destinationer har én ting til fælles. De har alle sammen givet inspiration til et eller flere populære spil. Du kommer bl.a. til at besøge Rockstar North, som står bag Grand Theft Auto og mange andre spil. Rockstar North har hovedbase i Edinburgh.

Lyder det nøjagtigt som din drømmerejse? Så få oprettet en opsparing med det samme. Du kan evt. tage nogle af dine spilinteresserede venner med under armen, hvis du gerne vil dele et fantastisk minde med en god ven eller veninde.

Pak praktisk til din kommende gamer-ferie

 

På en gamer-ferie siger det næsten sig selv, at du skal medbringe diverse gamer-udstyr, så du kan udleve din store passion for gaming på ferien. Foruden elektronisk udstyr skal du også have pakket noget praktisk tøj og personlig pleje.

Som gamer kan du selvfølgelig klæde dig, som du vil, men skal det være behageligt at game i flere timer i træk, vil det være oplagt at hoppe i et joggingsæt eller i et par shorts og en løstsiddende t-shirt. Du ved bedst selv, hvad du føler dig mest komfortabel i.

Alt ovenstående kan du putte ned i din vadsæk eller køjesæk. Ejer du ikke en praktisk vadsæk eller køjesæk, kan du finde en praktisk sæk på følgende link:

 

https://www.army-star.eu/da/maend/tasker-og-rygsaekke/vadsaekke-og-kojesaekke

Medbring med fordel meget tøj, så du ikke skal bruge din ferie på at vaske tøj.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *