Mini køleskab – Den komplette guide

Mini koeleskabSom ung i dag er det ofte små køleskabe, der findes som fast inventar i ungdomsboligerne, men hvad gør man så af alkoholen og sodavanden når der skal holdes fest og køleskabet i forvejen er fyldt med madvarer? Et minikøleskab kan variere i størrelsen, men standarden er, at der er plads til en 6-pack af dåser eller det der svarer til fire 0,5 liters flasker. Dette kan være nok til at der holdes drikkevarer på køl til en fest, på en telttur eller i sommerhuset med vennerne. Man kan både få batteridrevne og elektricitetsdrevne mini køleskabe, de fås i alverdens farver og kan også fås med forskellige mærker som f.eks. Coca Cola, Jägermeister og Bacardi, der passer perfekt ind i ungdomsboligerne rundt om i Danmark. Mange af kollegierne i Danmark har et fællesrum, der enten kan lejes ud til private fester, eller som er mødested for kollegiets beboere, når der skal hygges med spil, film eller fest. Nogle kollegier har et fælles rum per etage, andre har et stort rum, der er mødested for alle husets beboere, men ligegyldigt hvor og hvordan unge mødes er det en uskreven regel, at der skal være kolde drikkevarer til stede. Derfor indkøber mange kollegier mini køleskabe til deres fællesrum, så der altid er kolde sodavand eller øl parat når de unge studerende mødes og hygger sig sammen på tværs af uddannelsesretninger, kulturer og venskaber. Vær dog opmærksom på det ikke tager overhånd så du skal på slankepiller.

Tag dit mini køleskab med dig rundt.

Et mini køleskab kan bruges stationært i ens hjem, men på grund af dets lille størrelse og lette vægt, kan man med fordel tage det med sig når man rejser i Danmark. Mange uddannelser i Danmark involverer at man skal på skole i en anden del af landet, mange unge vælger derfor at bo på skolehjem, hvor man enten får et deleværelse eller et enkeltværelse, disse værelser er dog tit uden tekøkken eller med en enkel kogeplade men ikke noget køleskab. Man kan derfor som ung med fordel investere i et mini køleskab som kan tages med på skolehjemmet, på denne måde kan du sikre at du altid kan smøre dig en rugbrødsmad med dit yndlingspålæg eller at du har kolde drikkevarer til de sene timer, hvor skolehjemmets kantine er lukket og slukket for offentligheden. Unge diabetikere bruger med fordel et mini køleskab, hvis de skal på skolehjem, da medicin som insulin skal opbevares på køl før det tages i brug, derudover indeholder diabetikeres mini køleskab som regel også æblejuice kartoner samt rugbrød, der stabiliserer deres blodsukker effektivt.

Mine køleskabMinikøleskab pris?

Et køleskab er klassificeret som en ’hård hvidevare’, også selvom det er i mini format, derfor er et mini køleskab ikke lige det, man bare køber fordi man synes det kunne pynte derhjemme. Et mini køleskab ligger i prisklassen mellem ca. 350 – 5.500 kr. Når man skal købe et mini køleskab skal man tænke over, hvilket æstetisk udseende man går efter, da de fås i forskellige former, farver og designs. Prisen på mini køleskabe svinger meget, da der er forskel på hvilken energimærkning køleskabet har, hvilken strømforsyning der er påkrævet samt hvilket mærke og kapacitet mini køleskabet har. Man ser oftest ikke mini køleskabe kommer over energimærkningen ’D’, da prisen på dem ellers ville være for høj til, at de kunne overleve på markedet. Baggrunden for at købe et mini køleskab er ofte at det skal bruges i forbindelse med en fest eller en mini rejse indenfor landets grænser, hvilket ikke nødvendigvis ligger vægt på energiforbruget, der kræves for at holde sine drikkevarer kolde på turen.

 

Den model som er vist på billederne koster 479 kr. – Læs mere om den her

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *