Vinkøleskab – Få vin med den perfekte temperatur

Er du på udkig efter et elegant og praktisk vinkøleskab, kan du finde dem her. Vi fører en lang række af eksklusive produkter, så dine behov kan blive opfyldt. Vi har vinkøleskabe fra de store og mindre brands i flere prisklasser, så hvis du ønsker at give dine lækre vine de bedste omgivelser, er det bare med at gå på opdagelse i vores spændende sortiment af vinskabe.

VinkøleskabEt eksklusivt vinkøleskab til den store samling

Er du en ægte vinelsker? Du bruger gerne både tid og penge på at finde de helt rigtige vine. Du køber dem måske gerne både i indland og udland. Du mener, at det er vigtigt at opbevare og drikke vinen i den helt rigtige temperatur. I så fald er et vinkøleskab lige et produkt for dig. Har du efterhåndet fået skaffet dig en vin-samling af betydelig størrelse, kan det være fornuftigt at kigge nærmere på vores produkter, som kan rumme op til 200 flasker. Vestfrost FZ 414 W er et elegant skab i høj kvalitet. Det kan rumme 197 flasker vin, og det er muligt at sætte temperaturen i to forskellige zoner. Graderne kan sættes, så de justeres automatisk. Der er et indvendig lys i sort, som giver et stilrent udtryk, og de flotte træhylder understreger det elegante design. LiebHerr WTes 5972-20 er et sølvfarvet skab med plads til 221 flasker. Der er to kølesystemer og LCD-display til betjening. Der er to temperaturzoner og justerbare grader, som spænder fra +5 grader til +20 grader. Som regel kan man sige, at jo varmere vinen er ved servering, jo mere træder de søde toner i drikker frem. Serverer man vinen i en kold temperatur understreges de skarpere nuancer og de sødere bliver maskeret.

Bosch VinkøleskabSkabe i energiklasse A

Vælger du at anskaffe dig et LiebHerr UWT 1682-20, får du et ekslusivt produkt i et elegant design. Skabet er i en klassisk sort og udstyret med vendbare døre. Der er fem hylder i i skabet med plads til 34 flasker. Det er muligt at bruge to forskellige temperaturzoner, samt gøre brug af de justerbare temperaturer der bevæger sig fra +5 grader til +20 grader. Der er recirkuleret luftkøling, automatisk afrimning samt fugtigheds kontrol. Electrolux ERW3313AOX er et vinkøleskab, som er lavet i en fortrinlig kvalitet. Designet er rent og elegant, og fremstillet i et tidløst udtryk, så du kan have glæde af det smarte skab på tværs af boligtrends. Der er elektronisk temperaturstyring, som er udstyret med et LCD-display, så du kan trygt stole på at temperaturen er indstillet korrekt, når du anskaffer dig et vinskab fra dette brand. Der er ventileret køl, og skabet er installeret med en automatisk alarm, som gør i gang, hvis døren ikke er lukket korrekt. Skabet er selvafrimende, så det er let og hurtigt at gøre det rent med en klud, når det trænger. Leder du efter et vinkøleskab i et upåklageligt design, kan du kigge nærmere på Caso WineMaster Touch 38-2D. Som de overstående ligger det i energiklasse A. Der er rum til 38 flasker vin, og skabet er udstyret med to temperaturzoner. Du finder på skabet er et LED display, så du kan være sikker på at vinen er kølet i den rette temperatur. Skabet er fremstillet i rustfrit stål, og du finder desuden indvendig belysning i det tidløse vinkøleskab.

Et smart vinkøleskab til den lille og mindre samling

Det er ikke alle, som har brug for et skab, hvor der er plads til +100 flasker, og derfor tilbyder vi ligeledes en eksklusiv samling af vinkøleskabe til den lille og mindre samling. Caso WineDuett Touch er et godt bud der på. Det fremstår i et elegant og tidløst design. Der er plads til 12 flasker vin, som kan opbevaring i to forskellige temperaturzoner. Skabet er udstyret med termoruder med UV-filtre, hvilke beskytter mod tab af vinens smag. Du finder to zoner for hvidvin og rødvin, hvor hver zone er individuelt justerbar på temperaturene +7 grader til +18 grader og +10 grader til +18 grader. Leder du efter et vinskab, som nemt kan stilles på køkkenbordet uden at optage plads, er Caso Winecase 8 et godt valg. Der er plads til otte flasker, som kan opbevaring i en temperaturzone. Der er et sort LED display, og et blåt indvendigt lys. I skabet Hoover HWCA 2335 finder du opbevaring til 40 flasker vin. Der er et sort kabinet, og er udstyret med træhylder og en glasdør med stålramme. Skabet har elektronisk styring, og der er en temperaturzone.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *