Forlæng dit kick med Esport

Dette er sponsoreret indhold

 

Vi danskere elsker sport og spil. Om det så er fodbold, håndbold, badminton eller sågar curling, så oplever man som beskuer ofte en lykkerus, når yndlingsholdet scorer eller vinder. Med en Bethard bonuskode får du selv mulighed for at have noget på spil, i tråd med dit yndlingshold, og potentielt blive en vinder. Ultimativt kan du opnå et adrenalinkick, som er et krydderi til en grå hverdag. Hvad er imidlertid et kick?

Fra sport til Esport

Et godt kick er en lykkefølelse, og de, som ikke er gamle nok til at have oplevet Danmark blive europamestre, har fået historien fortalt tilpas mange gange til, at de næsten føler selv at have været til stedet. Med alle historiefortællinger holdes dét kick i live, som strømmede igennem alle danskere i 1992, og mindet er derfor blevet kollektivt. Det er netop følelsen af at være en del af noget, som sport og spil mestrer. Et helt aktuelt dansk sportshold er Esportsholdet Astralis, som dyster i computerspillet Counter-Strike. I 2017 vandt Astralis finalen i ELEAGUE Major, som kan sammenlignes med Champions League i fodbold. I dag banker danskernes hjerter for Astralis, og vi følger dem, i tykt og tyndt, på linje med de resterende danske landshold. Men hvad er Esport, og hvorfor er det blevet så populært?

Kom tættere på oplevelsen med Esport

Esport betyder ‘Elektronisk sport’, og omhandler konkurrencer i computerspil. Selvom mange måske ikke kan se sammenhængen mellem traditionel sport og Esport, så er lighederne indiskutable. For Esportsudøvere gælder det, ligesom andre atleter, at de skal spise sund kost og holde sig i god fysisk form. Det skyldes at “maskineriet” bag en god Esportsudøver er kroppen, og i særdeleshed hjernen. Skal en Esportsudøver præstere, er det altså nødvendigt, at både krop og hovede har de bedste forudsætninger for at kunne løse opgaven. En anden lighed mellem traditionel sport og Esport er, at der findes store Esportsevents, ligesom der findes EM i fodbold eller Grand-Slam turneringer i tennis. Til Esportsevents sidder Esportsholdene i en arena, omgivet af tilskuere, som hepper og jubler, når yndlingsholdet scorer eller vinder. Som Esportstilskuer er det dog også muligt, ligesom ved andre sportsgrene, at følge med derhjemme bag skærmen, hvor kampene streames. Dér hvor Esports skiller sig ud er muligvis tilskueroplevelsen, for streamer man Esport på YouTube, kan man samtidig chatte med andre tilskuere og dermed komme tættere på oplevelsen.

Spil for dig

Esport er for alle, og Esport har spredt sig fra at omhandle Counter-Strike alene, til nu at omfavne adskillige andre computerspil. Drømmer man selv om at blive professionel Esportsudøver, starter rejsen hjemme ved computerskærmen, og internettet er mulighedernes mekka. Med internettet opstår tilmed muligheden for at finde spillet, som giver dét kick, vi alle søger. Sport og spil er for alle, og vi finder sammen, i en samlet enhed, når danske landshold, som fodboldlandsholdet eller Astralis, stiller op i store sports og- Esportsevents. Men sport og spil er også for dig, og noget som man helt privat kan værne om derhjemme, og som kan være personligt motiveret. Det er derfor, at sport og spil er elsket af mange.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *