Fu Er Dai – smuk grafik og fyrige wilds!

Hvad pokker er Fu Er Dai? Altså udover at være en spændende ny spillemaskine fra Play’n Go? Jo, Fu Er Dai er et kinesisk udtryk for børn af nyrige kinesere!

Elitens sønner og døtre, som lever det lette liv, kommer på universitet, og i det hele taget ikke savner materielle goder. Hvilket tema kunne være mere oplagt til en spillemaskine?

Fu Er Dai er faktisk lidt et skældsord, og hentyder til de dekadente unge, der måske viser deres rigdom i lidt for stort omfang, og lever et liv i den lidt for hurtige bane. Deres moral er nok så som så, men til gengæld har de det sikkert sjovt!

Nu har du således lært hvad udtrykket Fu Er Dai betyder. Nu kommer du så til at lære mere om hvad Fu Er Dai spillemaskinen fra Play’n Go er for en størrelse. Og overordnet kan man jo sige, at spillemaskinen og de unge nyriges liv minder en del om hinanden: Hurtige penge, dyre smykker, og smukke, vilde piger!

Orientalsk bling bling tema

Ah, at være ung og rig. At have fremtiden foran sig, ikke at skulle bekymre sig om det materielle liv, og altid have lov til at låne farmands Mercedes. Hvor ubekymret kan det blive!

Nu er det jo desværre ikke os alle, der er så heldigt beskåret at være født med en guldske i munden, men måske kan du alligevel få lov at smage lidt på det gode liv som kinesisk rigmandssøn, hvis du giver Fu Er Dai et spins. Men har jo altid lov at drømme!

I Fu Er Dai bliver du mødt med et gyldent spil pakket ind i drage ramme, og med symboler der repræsenterer det rige liv i Kina: Bilnøgler, guldure, og fyldte tegnedrenge.

Grundspillet i Fu Er Dai har 5 hjul og 10 faste gevinstlinjer. Udbetalingsprocenten er 96.50%, hvilket jo må siges at være ganske pænt.

Er der noget der hører med til det hurtige liv med rigdom, så er de jo smukke kvinder, og de har faktisk en temmelig fremtrædende rolle i Fu Er Dai spillet!

Lokkende wild piger

Kendetegnende for Fu Er Dai maskinen er de såkaldte voksende wilds, der dukker op som smukke og letpåklædte kvinder, der fylder hele rækken og giver gevinst. Det er meget underholdende at se på, og det er også noget der giver gevinst!

Wild drage-pigerne fremkommer i 2-4 hjul. De gælder for alle symboler, og udløser desuden et gratis spil. Er du heldig at 2 eller flere wild piger viser sig, vinder du 5 gratis spins – i disse spil er der sticky wilds, hvilket giver gevinst garanti, og du har også mulighed for at vinde yderligere gratis spins – helt op til 20 stk. Jo, det er skam ikke så dårligt at være en Fu Er Dai…

Det virker ikke umiddelbart til at være kolossale præmier der er at hive ud (til gengæld mange mindre af slagsen) men jeg har bemærket, at hvis man rammer to eller flere wild drage-piger under bonus spins, så spyr dragerne en omgang ild, og så er der store gevinster!

Præcist hvor store de bliver, kan man jo gisne om ud fra automatens løfte om at man kan vinde op til 250.000 mønter (250.000 x 10 = 2,5 millioner).

Jeg tror nu at der skal gå rigtigt meget rigtigt, før at Fu Er Dai har tænkt sig at spytte så meget ud til dig, men lad os da bare holde fast i, at der er jackpot potentiale i Fu Er Dai!

Roligt, men engagerende game play

Det går skam for sig i Fu Er Dai, der med sin energiske, orientalske musik og flotte animationer springer i øjnene og holder dig fast, men stadig ikke er stressende eller insisterende. Man kan ikke kalde spillet for decideret roligt, men kan måske sige, at det foregår i et moderat tempo.

Jeg har overordnet et særdeles positivt indtryk af denne spillemaskine. Den virker ”løsere” end andre Play’n Go slots, og jeg skulle ikke spille længe, før jeg ramte bonusspillet.

Spillet er som allerede nævnt præget af mange små gevinster, men der er klart også mulighed for at ramme en guldgrube, hvis du spiller højt spil. Og med en meget underholdende grafisk profil og et skørt orientalsk tema, er der jo sådan set ikke meget, der holder en tilbage fra at tage et spil Fu Er Dai.

Konklusion

Jeg har tilbragt lidt tid med den nye Fu Er Dai maskine, og må jeg jo indrømme ikke er det værste jeg har gjort i mit liv. Generelt er jeg ellers ikke lige en Play’n Go mand, men denne maskine har altså virkelig noget.

Jeg synes helt klart Fu Er Dai er anbefalelsesværdig, og tror de fleste vil nyde temaet og tempoet. Rigtig god fornøjelse, og held og lykke!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *