Gør din hverdag lidt sjovere med et computer sleeve

Bruger du din bærbare computer hver dag, og har du ofte computeren med på farten? Hvis du kan svare ja på begge spørgsmål, så er det på tide at du investerer i et sleeve til din computer, hvis du ikke allerede har gjort det. Der er flere grunde til, hvorfor det kan være en rigtig god idé at købe et smart computer sleeve til din laptop.

Det kan måske være en dyr fornøjelse at købe et dyrt sleeve, men på den lange bane kan du spare rigtig mange penge, da du forlænger din computers overlevelsestid, hvis du husker at anvende et sleeve dagligt. Er du stadig ikke overbevist om, hvorfor du bør købe et sleeve til din laptop? Lad mig give dig 3 gode grunde:

  1. Du giver din bærbar en maksimal beskyttelse

 

Du har sikkert betalt mange tusinde kroner for din nye bærbar, så derfor siger det sig selv, at du gerne vil passe på den i mange år frem. Det kan dog blive en vanskelig opgave, hvis du bruger din laptop i forbindelse med din skole eller arbejde. Du kan ikke undgå at få lidt ridser i computeren, når du transporterer din bærbar frem og tilbage fra skole/arbejde. Specielt når den ligger i din taske er den særligt udsat for slag, tryk og slemme slag. Når du påfører et sleeve til din PC, mindsker du chancerne for alvorlige skader, når du har din bærbar liggende i tasken. Generelt er det bare en god idé at have ens computer liggende i et sleeve, når du er på farten. Det er samtidig nemmere at få et ordentligt tag i din computer, når den ligger i et sleeve.

  1. Skil dig ud blandt mængden af kedelige computere

 

Hvis du ikke gider at ligne alle dine kollegaer eller studiekammerater, så kan det være en god ide, at købe et lækkert og unikt sleeve til din bærbar. Særligt hvis du ejer en Apple Macbook, da du hurtig komme til at ligne alle dine venner, der også ejer en Macbook. Med et sleeve eller et cover kan du skille dig ud, på din helt egen måde. Et lækkert PC sleeve kan ofte være den helt rigtige løsning, hvis du hurtigt og nemt vil differentiere dig fra dine venner og kollegaer. Hvis du tager et smut forbi Google og søger efter nye computer sleeves, vil du hurtigt blive præsenteret for en masse spændende sleeves, og der vil helt sikkert være et etui der falder i din smag.

  1. Brug dit sleeve som en ekstra taske

Du kan faktisk erstatte dit sleeve med din taske, hvis du investerer i en helt bestemt type sleeve. Ved nogle sleeves er der nemlig indbygget smarte lommer, hvori du kan opbevare papirer, blyanter og oplader. Hvis du alligevel kun bruger din laptop, når du studerer eller arbejder, så kan en taske hurtigt virke klodset og overflødig. Dog er et sleeve ikke særlig praktisk at transportere over længere tid, da du er nødsaget til at holde det i hånden hele tiden. Heldigvis findes der en mellemting mellem et sleeve og en taske, hvilket går under navnet ”computertaske”. En computertaske kommer ofte med en masse praktiske inderlommer, hvori du kan opbevare bøger, penalhus, papirer og andet. Computertasken har også et smart skulderhængsel, så du nemt og praktisk kan transportere din computer rundt, når du er på farten.

 

Jeg håber at ovenstående har give dig en bedre ide om, hvorfor du bør investere i et nyt sleeve til din PC eller Macbook.

 

 

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *