Hotdog maskine – Lav lækre hotdogs på kun 3 minutter

Sommetider skal det være lækkert og nemt, og her kommer hotdog maskinen fra Ariete Party Time! serien ind i billedet. På 3 minutter kan du stå med en lækker hotdog i hånden og du kan oven i købet dele oplevelsen med en kammerat, da hotdog maskinen kan rumme 2 brød og 2 pølser, som tilberedes separat. Brødet bliver sprødt som det skal være, og pølsen bliver stegt på få minutter, så du skal heller ikke til at have en masse redskaber og køkkengrej frem. Du kan lave din hotdog i én og samme apparat, der bare skal i stikkontakten og så er den klar. Den kræver kun minimal rengøring, og er yderst dekorativ på køkkenbordet. Med sin røde farve, og sit retro design, kan du ikke undgå at komme i ægte amerikaner stemning, og gå tilbage til de glade 50’er.

De glade 50’ere

Hotdog maskineUanset hvem du er, kan du ikke undgå at have et forhold til 50’erne. Tiden var den spæde start på rockmusikken og der er rigtig meget musik og dans tilknyttet 50’erne. ”Twist and shourt” var et af de populære musiknumre, som var på den tid noget våvet, ikke spor velset, fordi specielt de unge, begyndte at danse på en mere vild måde, der ikke var spor normalt den gang. Den var derfor en epoke tid, hvor Marilyn Monroe og Elvis havde deres stortid, og var med til at sætte sit præg på tiden. Hvis du nogensinde har været i USA, som er landet hvor Marilyn Monroe og Elvis blev stjerner, har du måske også været forbi en vaskeægte ”American Diner”. Det meget farverige men også relativt kliniske look bærer sig præg på 50’ernes møbler og stil. En ægte Diner, er derfor også indrettet efter sådan som det var i 50’erne, og det kan kun føre dig tilbage i tiden og få dig i en helt bestemt steming. De amerikanske diners, er nemlig yderst gennemførte i både stil og udseende, og selv tjenerne er tit og ofte udklædte, sådan så de ligne ægte personer fra 50’erne.

En Ariete – party time! Hotdog maskine, fører dig tilbage til netop denne tid. Får dig i den rigtige 50’er stemning, uden at gå på kompromis. Skab derfor din egen 50’er stemning i dit eget køkken, og få alle dine besøgende i ægte 50’er humør. Server dem en hotdog i den rette retro stil – som var det hos en ”American Diner”. Hotdog’en kan serveres lun og lækker, med netop den topping, du kan lide. I det amerikanske køkken er ketchup og sennep yderst almindelig på en hotdog, men i Danmark, har vi også en stor hotdog-kultur.

Dansk pølsebod hjemme i dit eget køkken

Med en hotdog maskine hjemme i dit køkken, kan du inviterer vennerne over til din egen pølsebod. Du kan også lege pølsebod med dine børn, hvor I kan spille roller, og måske skiftes til at være pølsebodsmester og kunde. I den danske hotdog-kultur, har vi mange flere slags toppings, og et væld af øgenavne tilkyttet de forskellige slags hotdogs. Dog skifter øgenavnene tit efter hvilken by man befinder sig i, og det kan der komme meget sjov ud af. På din danske hotdog kan du putte ketchup, remoulade, ristede løg, friske løg ringe, stærk sennep og syltede agurker. Hvad man udover putter på, må være en mere lokal ting, men de nævnte er i hvert fald de mest almindelige. Gør lidt hyggeligt ud af det, og hav små skåle fremme til dine gæster, så de selv kan tage de toppings de vil have. Nogle vil ikke have nogen pølse i, og så er der altså tale om en ”kradser”. At tyde dine venners bestillinger kan også være noget af en jungle, men med hotdog maskinen, er du godt på vej til en festlig og sjov aften. Giv også hotdog maskinen til din ven, veninde, kæreste eller familiemedlem. Giv den specielt til én, der godt kunne trænge til lidt kulør på hverdagen. Til dem der er lidt alvorlige i det, og spiser det samme mad igen og igen. Med hotdog maskinen er der også til tømmermændene efter en hård julefrokost med vennerne eller kollegaerne. Eller som natmad når du kommer hjem meget sent om aftenen eller natten. Alt det kræver er noget brød og almindelige pølser og det toppings du foretrækker. Alt sammen noget du kan købe i ethvert supermarked. Derfor, tøv ikke, klik her og køb din hotdog maskine i dag. Du bliver helt sikkert rigtig glad for den!

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *