Geniale browserbaserede oplevelser som du skal prø

Dette indhold er sponsoreret

 

Vi kender det allesammen. Pladsen på vores harddrives er ved at være opbrugte, og man sidder sammen med vennerne og vil gerne prøve noget nyt. Skal man slette nogle af sine mest brugte spil, bare for at skulle installere dem igen på et senere tidspunkt? Nej, det behøver man ikke. Der findes mange forskellige og yderst underholdende browserbaserede spil, hvor man ikke behøver at skulle optage plads på ens harddrive. Mange gamere har opfattelsen af, at browseren er til for online casioner, såsom BingoSlottet Bonus, men dette er slet ikke tilfældet. Nedenfor vil der listes tre browserbaseret spil, som på hver deres måde kan underholde til ethvert lan-party. 

Town Of Salem – spillet hvor du bliver belønnet for at lyve 

Det første browserbaseret spil, er Town Of Salem. Dette er en avanceret udgave af det man legede, da man var mindre – Byen sover. I Town Of Salem gælder det om at være den sidste person stående, hvorimod byen sover er lidt mere uskyldigt. 

 

Town of Salem har 48 forskellige roller, som man kan påtage sig. Hver rolle har hver deres evne, som kan bruges i løbet af spillet. Man bliver placeret i Salem, som sin rolle, og her skal man sammen med de andre spiller diskutere sammen, de forskellige begivenheder, som er sket i løbet af natten i byen. Det er nemlig om natten, at ulykkerne sker. Om dagen i byen Salem diskuterer borgerne, dig og dine kammerater, hvem der har gjort hvad. Dette skal komme til en afstemning, hvorpå man hænger en person i spillet. 

 

Hver rolle i spillet har hver deres mål. Hvis du for eksempel spiller rollen “Vigilante”, så vinder du spillet ved at slå alle kriminelle og onde ihjel. 

 

Battle Royale uden at skulle downloade noget? 

Battle Royale er en genre, som er blevet mere og mere populært over de senere par år. PUBG, Fortnite og H1Z1 er et af de mange forsøg på at lave et godt Battle Royale spil. Genren er blevet så populær, at gigantiske spil som normalt ikke har tradition for Battle Royale er begyndt at tilføre det til deres spil – heriblandt Battlefield V Firestorm. 

 

Der findes et browserbaseret Battle Royale spil, som kaldes Surviv.io, hvor man alene eller i en gruppe bliver droppet ned som tegneseriemænd i en krigszone – præcis som alle andre battle royales. Her er opgaven at blive de sidste stående, og overleve ved at finde våben og beskyttelse. Spillets grafik og hurtige spiltempo gør det til en sjov oplevelse, som man kan hygge sig med. 

Slither.io er overraskende underholdende

En tredje ting er Slither.io. Det er en multiplayer og kompetitiv form for det gamle mobilspil Snake. Du bliver kastet ind i en firkant, som en lille farvet orm, hvorpå du skal undgå at støde ind i de andre orme og dø. Der vil løbende blive droppet power-ups, som kan bruges til at slå de andre orme ihjel. 

 

Det er et frusterende, men underholdende spil, som man kan bruge overraskende længe på. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *