Hvem vinder Starladder Major Berlin 2019

Dette er sponsoreret indhold

Der er fuld gang i Majoren i Berlin, hvor turneringen nu går ind i sin afgørende fase. Der er har været forskellige “ups and downs”, og vi er som seere igen blevet fodret med topunderholdning fra allerøverste hylde. Denne gang bevæger vi os ind i den afgørende del af turneringen. Fra gruppespillets “Swiss-format” bevæger turneringen sig nu ind i et stadie med knald eller fald kampe. Der har været et par overraskelser ved denne turneringen – blandt andet har Team Liquid ikke klaret sig nær så godt i de indledende runder, som mange eksperter har spået det til. Med en 3-2 i gruppespillet er de nemlig havnet i en særdeles drabelig kvartfinale mod danske Astralis. Dermed er der altså lagt i kakkelovnen til en højdramatisk start på play-off-runden ved Starladder Majoren i Berlin. Det og meget mere kigger vi nærmere på i denne artikel. Ønsker du at spille på Starladder Major, kan du få 888 casino indbetalingsfri bonus!

Ence ser uhyggelige ud

En af dem, der har overrasket mange eksperter positivt i denne turnering, har været det finske mandskab ENCE esport. For selvom finnerne var finalister ved sidste Major har ikke mange regnet dem for at være i finalen ved dette efterårs major. Dog ser de efter de indledende runder virkelig uhyggelige ud, da de strøg igennem gruppespillet relativt overlegent med tre sejre i træk- Derfor skal man nok regne finnerne som seriøse contenders til denne turneringen, der har budt på flere forskellige overraskelser. ENCE brød for alvor igennem lydmuren, da de ved sidste Major kom som relativt ukendt hold og nåede hele vejen til finalen, hvor de dog måtte se sig slået af danske Astralis. 

Kommer Astralis forbi Liquid?

Når man har nævnt Astralis, så må man også sige, at indsatsen fra de danske drenge har været godkendt i denne Major-turnering. Efter et enkelt indledende nederlag, har det danske hold hanket op i sig selv og er nu klar til kvartfinalerne. De var dog en smule uheldige i deres play-off-lodtrækning da de trak Liquid, der højst overraskende kun lige nøjagtig kom med til play-off-runden. Det var ellers disse to hold, som mange eksperter havde regnet med ville stå i finalen mod hinanden. Det bliver nu til en kvartfinale istedet for, og spørgsmålet er om Gla1ve og co., kan levere noget magi og spille sig frem til semi-finalerne. 

Hvad med NRG og Vitality?

Et par sidste contenders, der også skal nævnes i kapløbet om at vinde majoren, er franske Vitality og amerikanske NRG. Det er nemlig også to hold, der har været godt spillende denne turnering. NRG gik direkte videre med en 3-0-score, og er dermed stadig ubesejret i turneringen indtil videre. Vitality har ligesom Astralis tabt en enkelt kamp, men må altså stadig regnes for en seriøs kandidat til at hæve trofæet i Berlin på søndag. 

 

Her er et overblik over kvartfinalerne ved Starladder Major Berlin 2019:

ENCE vs. Renegades

Vitality vs. AVANGAR

Astralis vs. Liquid

Natus Vincere vs. NRG

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *