E-sport er en sportsgren i fremgang

Har du blot den mindste interesse i gaming og e-sport, er det nok ikke gået din næse forbi, at e-sport er en sportsgren, som oplever stor fremgang. Det er blevet muligt at blive professionel gamer og skabe sig en karriere ud fra ens evner foran skærmen. Counter-Strike har eksempelvis udviklet sig til at være en holdsport, hvor forskellige hold kæmper mod hinanden til store events og om store pengepræmier. Inden for Counter-Strike er Astralis formentlig den største danske succeshistorie, idet holdet har domineret den globale Counter-Strike scene i løbet af de sidste par år.

Danske Astralis har brilleret

Udviklingen i e-sport har medført, at diverse e-sportsgrene modtager stor interesse fra mange mennesker verden over. I eksempelvis Counter-Strike har de forskellige hold også fået en masse fans, som følger holdene i forskellige turneringer. Den store interesse har betydet, at det er blevet muligt at satse penge på diverse hold, som deltager i en turnering. Danske Astralis har i det seneste år fået stor opmærksomhed for deres blændende præstationer i Counter-Strike. Tilbage i marts sikrede Astralis sig den anden majortitel i træk, da de klart besejrede finske ENCE ved majoren i Polen. Det er derfor intet under, at oddsene på Astralis er lave, da de efterhånden går ind til deres turneringer som favoritter. Du kan derfor med fordel sætte din tillid og dine penge på Astralis fremadrettet. Ønsker du eksempelvis at oddse på Astralis, bør du dog holde øje med de forskellige bonusordninger, som de forskellige bookmakere tilbyder. Du kan eksempelvis få en bonus til Nordicbet, hvis du registrerer en ny konto.

eSuperligaen i FIFA er en succes

FIFA har i mange år været et populært spil blandt unge mænd, hvor de har kunnet føre deres favoritklub til titlen i deres respektive ligaer. Efterhånden som spillet har udviklet sig, er det blevet muligt at spille online mod sine venner. Trækker vi tidslinjen op til i dag, er FIFA gået hen og blevet en ny dansk e-sportsgren, som har fået en national turnering. Turneringen har netop færdiggjort sin anden sæson, hvor de danske fodboldklubber har kæmpet mod hinanden om titlen som danske mestre – præcis som de gør det i rigtig fodbold. Brøndby IF vandt turneringens første sæson tilbage i december og har indtil for nyligt siddet på den danske FIFA-trone. Selvsamme Brøndby IF måtte dog se sig slået i et vaskeægte “eDerby”, da FC København erobrede titlen i finalen af sæson to. Turneringen har siden sin fødsel været en succes, da mange fans har fulgt med i de mange underholdende kampe på tværs af klubberne.

E-sport har en lys fremtid

Fremtiden for e-sport ser bestemt lys ud. Den stigende popularitet har medvirket til, at flere ønsker at investere penge i projekter, der fremmer e-sporten, således at det bliver en accepteret sportsgren. E-sport har derfor sikret sig en plads i fremtiden. Elsker du at game kan du endvidere fryde dig over, hvordan e-sport kan have en positiv indflydelse på dig. E-sport fremhæves blandt andet som en sportsgren, der kan forbedre din reaktions- og koncentrationsevne.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *