Giv en E-cigaret til gadgetelskeren

Der er ikke meget gadget over de traditionelle cigaretter, men det er der i den grad over E-cigaretter. De elektroniske cigaretter kan nemlig brugerdefineres på masser af måder, ligesom man kan købe ekstra tilbehør hertil, hvorfor en E-cigaret er en oplagt gave til ham/hende, der ønsker en sjovere rygeoplevelse – og måske et rygestop (?).

XsmokeE-cigaretten som en gadget

E-cigaretten er et yndet køb for mange rygende gadget-elskere, da den giver dig mulighed for at definere din rygeoplevelse på den måde, du ønsker. En E-cigaret kan justeres på flere forskellige leder og kanter, hvilket går hen og bliver en reel hobby for mange.
På en elektronisk cigaret har du eksempelvis mulighed for at ændre på strømstyrken på mange modeller, hvilket blandt andet bestemmer dampoplevelsen. Mange sætter pris på at kunne lave store dampskyer, hvilket man kan eksperimentere med, hvis man har et justerbart batteri.
Ydermere kan man selv ændre på dele såsom clearomizeren, mundstykket og mere, der ligeledes er med til definere ens fulde E-oplevelse.

 

Prøv kræfter med et E-cigaret-mod

For at få den fulde gadget-oplevelse anbefaler vi, du prøver kræfter med et såkaldt ”mod”. Med et mod vil du nemlig opleve, at du får den perfekte, individuelle oplevelse, da du her kan dreje på masser af knapper, sådan du sikrer dig selv den helt ideelle E-oplevelse hver gang.
Derudover kan man finde masser af kreativt designede mods, hvilket er en fantastisk måde at skille sig ud på.
Dertil kommer, at du også kan få nogle af disse fantastiske E-cigaretter med features såsom en LED-skærm, hvor du løbende kan følge med i enhedens batteriniveau, strømstyrke og meget mere til, hvilket burde kunne få enhver rygende gadget-elsker i stødet.

Damp – oplagt til rygestop

Hvis du kender en gadget-elsker, der ønsker at kvitte smøgerne, kan en E-cigaret være oplagt, da den er lidt udover det sædvanlige.
Ydermere får du en række andre gavnlige effekter ved at skifte fra de traditionelle cigaretter til de elektroniske af slagsen.
For det første er E-cigaretter billigere i længden. For det andet, så udsættes rygeren for markant færre af de skadelige stoffer, du kender fra de almindelige cigaretter. Og sidst, men bestemt ikke mindst, så kan rygeren selv bestemme nikotinniveauet, hvilket gør rygestoppet markant lettere, da du i løbet af nogle uger eller måneder gradvist kan trappe ned fra det normale nikotinniveau og videre ned mod nul, sådan rygestoppet ender med at blive en realitet.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *