Giv en julegave, der får adrenalinen til at pumpe

Der findes næsten ikke nogen mere vanskelig opgave, end at finde en julegave til ham, der bare aldrig ønsker sig noget. Det er en forbandet svær opgave, der næsten altid munder ud i butiksstress og sidste øjebliks panik julehandel. Og selvom vi føler, vi skal være kreative og behovsafdækkende, ender bestræbelserne næsten altid med det samme resultat: sokker, litteratur og/eller rødvin.

Ikke just hverken kreativt eller spændende, vel?

Glem sokkerne – giv en oplevelse

Den manglende kreativitet i forhold til julegaver er dog ikke noget problem længere. Der er folk, der har været så kreative, at man næsten skulle tro det var løgn! F.eks. har firmaet Go Dream, som sælger oplevelsesgaver, samlet en lang række oplevelser og byder dermed ind med en potentiel julegave, der ikke er hverken kedelig eller idéforladt – tværtimod.

F16Oplev suset som en F-16 pilot

De mange oplevelser spænder vidt og bredt, og kan være alt fra en tur på restaurant eller i biffen, men også mere de mere ekstreme oplevelser, er nu indenfor rækkevidde. Bl.a. kan du opleve vaskeægte Top Gun stemning i en F-16 flysimulator, der er så tæt du kan komme på the real deal, uden at være uddannet jagerpilot. Du kan evt. tyvstarte din virtuelle pilotkarriere på mobilen, med en af de mange flysimulator-apps.

Gode oplevelser forgår ikke så let

Med vores køb-og-smid-ud kultur taget i betragtning, virker ideen om materielle gaver egentlig en lille smule fjollet, fordi vi ofte – medmindre der er tale om brugskunst o. lign., helst vil have det nyeste nye.

Derfor er et oplevelsesgavekort en ideel julegave, da det er oplevelserne vi husker. Det er dem vi bygger vores anekdoter op omkring, og det er oplevelserne der i sidste ende betyder noget. De er med til at forme vores identitet og udvikle os som individer.

Julegaver – Et tilbagevendende luksusproblem

Vi lever i en meget privilegeret del af verden, hvor der aldrig er særlig langt fra ønsket om en eller anden ny og funky gadget, til vi rent faktisk står med den i hænderne. Måske er det også derfor, at vi har så svært ved at finde på, hvad vi ønsker os i julegave – fordi vi egentlig ikke mangler noget?

Med et oplevelsesgavekort kan drømme (og i særdeleshed drengedrømme) pludselig blive en meget håndgribelig affære. Og hvem har ikke drømt om en tur bag rattet i en Ferrari eller Lamborghini, eller om at blive den nye Tom Cruise, og sætte sig til rette i cockpittet på sit eget jagerfly.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *