Sous vide bøf
Sous vide er et navn på et firma der producerer maskiner til køkkenet. Sous Vide laver primært maskiner til gourmet og molekylær gastronomi. I øjeblikket sælger sous vide mest af deres pakketilbud eller der røgpistol. Ellers er sous vide også stor sælger af metalflasker til at lave flødeskum i og kogebøger som viser almindelige mennesker hvordan man skal lave molekylær gastronomi. Sous vide sælger også vakuumpakker maskiner, som kan pakke mad uden luft. Det vil sige at sous vides vakuumpakker maskine fjerner al luft i posen før den pakker fødevaren. Det giver maden en ny holdbarhed samtidig med at det kan give en helt unik smag at tilberede mad som er vakuumpakket. Sous vide sælger også pastamaskiner hvilket er en god ting i et land som Danmark, hvor pasta stadig er på høj kurs. Med den nye trend hvor alle skal lave deres mad fra bunden er sous vides pastamaskine lige noget for danskeren der vil eksperimentere i køkkenet. Og sous vide har endda lavet forskellige produkter sådan at du både kan lave bigoli, bucatini og cannelloni i deres maskiner. Det betyder at du kan lave meget forskelligt slags pasta. Sous vide gør sig også i texturas i molekylær køkkenet hvor man både kan købe dåser med algin og glice. Agar, som er en tang type, kan du også købe igennem sous vide. Sous vide har kun ekssisteret siden 2010 og er derfor et ret nyt firma.

Hvad er Sous vide?

Sous vide fokuserer på at lave maskiner til molekylær og eksperimetal gastronomi, men når man gør det skal man også kende til grundstenene i køkkenet og derfor er pastamaskiner også noget som sous vide sælger. Sous vide gør en dyd ud af at udvikle de bedste maskiner til at molekylær og eksperimenterende gastronomi og derfor samarbejder de med nogle af verdens bedste kokke. Sous vide sælger ikke blot maskiner men er også åbne for at hjælpe og støtte andre i at lave molekylær og eksperimenterende gastronomi. Du skal derfor ikke være bange for at tage kontakt til sous vide. Sous vide har udviklet en serie af produkter som har til formål at højne den molekylære gastronomi. De kalder denne for texturas og er udviklet af nogle af de bedste kokke indenfor kokkeverdenen. Sous vide har en internet butik som samler både det molekylære og det eksperimenterende madkunst. Selvom sous bide kun har en butik er det stadig en af de største indenfor det gastronomiske område. Blandt andet har sous vide udviklet produktet som hedder en dehydrator og som kan dehydrere madvarer. Dermed kan man omforme og udvikle traditionel madkunst i nye veje og skabe helt nye madtyper på.

Sous vide kogebog

Sous vide har også udviklet sin egen kogebog som giver opskrifter på hvordan man laver molekylær og eksperimenterende mad. Det er efterhånden blevet til flere kogebøger som sous vide har udgivet og de kan alle købes igennem butikken på hjemmesiden. Sous vide holder til i Bramming som som ligger ved Ribe i Jylland. Sous Vide skriver på hjemmesiden at de svarer tilbage på Sous vide maskinehenvendelser senest efter to dage. Sous vide har også et mobil telefon nummer, som man kan kontakte dem på. Hvis du køber noget igennem sous vides hjemmeside vil der være en naturlig fragtpris. Samtidig lover sous vide at den købte vare vil blive leveret hos dig indenfor en til to dage. Sous vide har derfor utrolig hurtig kundeservice sådan at du hurtigt får svar på dine spørgsmål. Samtidig sikrer sous vide at du kan returnere varen op til fjorten dage efter at du har købt den. Sous vide er derfor ikke blot en hjemmeside hvor du kan købe værktøj til at lave molekylær og eksperimenterende gastronomi men de sikrer også god service.

Hvad koster en sous vide maskine?

Prisen på en sous vide maskine starter på omkring 2.000 kr. og over. Vi har dog fundet denne smarte model fra Sansaire(Se billederne) som kun koster 1.799 kr. Så nu er det altså muligt at lave mad som en mesterkok for bare 1.799 kr.

Share.

Leave A Reply