Hæv niveauet med Cult Furnitures nye Moda Barstole

De nye Cult Design Moda Barstole fra Cult Funiture er 75cm høje og det perfekte møbel til et samtalekøkken, eller en bar. Stolen er designet, med stor omhygge, af Cult Furnitures talentfulde in-house design team, der er dedikerede til at skabe de bedste on-trend møbel designs. Moda Barstolen fås i sort eller i naturlig træbejsning med metal detaljer der passer til din indretning.

Stolen er, med sit naturlige træ finish og smukke enkle form, inspireret af de ikoniske designs af Charles & Ray Eames med nutidige design elementer af de Skandinaviske møbler. Det naturlige træ og metal detaljer fremelsker den enkle elegance og funktionalitet der er typisk af Skandinavisk design men samtidig skaber en hjemlig fornemmelse. Moda CD2 og CD3 barstole i natur tilbyder fleksible siddepladser i familiens køkken.

 

Hvis du er efter et helt andet look, så skal du vælge CD2 eller CD3 barstolene i sort træbejdsning. Kontrasten af metal mod sort træ giver stolen en sofistikeret stil, der er ideél til en smart lejlighed i byen.

 

Cult Design Moda CD2 er den mere minimalistiske af de to barstole med glat rundt træsæde og kraftige ben af massivt bøgetræ med metalfødder og Cult Furnitures patentbeskyttede metal beslag til det ualmindelige unikke look.

 

De definerede træk af Cult Design Moda CD3, er dens slående Eames inspirerede Eiffel detaljer. Stolen er udført i bøgetræ med Cult Furnitures patentbeskyttede metal beslag der kommer i et udvalg af kobber, guld eller krom.

 

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *