Her er årets bedste spillemaskiner fra NetEnt

Kan du lide at omsætte dine free spins og indbetalingsbonusser til gevinster, så hold øje med markedets bedste spillemaskiner fra spiludbyderen NetEnt. Med de bedste spillemaskiner fra NetEnt er du nemlig tæt på en sikker gevinst, idet du får spillemaskiner med en tilbagebetalingsprocent på næsten 100.

Da underholdningsværdi ofte er individuel og bedømmes ud fra varierende og individuelle præferencer, vurderes spillenes styrke ud fra deres tilbagebetalingsprocent, altså hvor stor chance du har for at vinde, når du spiller. Ud fra det kriterium har vi fundet de tre bedste spillemaskiner fra spiludbyderen NetEnt til dig.

Markedets tre bedste tilbagebetalingsprocenter på NetEnt spillemaskiner finder du i Mega Joker, Jackpot 6000 og Blood Suckers. De tre NetEnt spillemaskiner ligger med tilbagebetalingsprocenter på henholdsvis 99, 98,8 og 98, hvilket er højt sammenlignet med andre Netent spillmaskiner. Se hvad de tre gevinstmaskiner indeholder, og hvor du kan få free spins til dem her:

 

Mega Joker

Det lyder vildt, men den er god nok. NetEnts Mega Joker har en tilbagebetalingsprocent på hele 99. Det er med andre ord så tæt på at være en sikker gevinst, som du kan få det blandt spillemaskiner.

Mega Joker er en typisk spillemaskine med de klassiske frugtsymboler og tre ruller. Det der adskiller Mega Joker fra mange andre spilleautomater, er den progressive jackpot, der giver dig mulighed for jackpots i en størrelsesorden, du ikke finder mange andre steder.

 

Jackpot 6000

NetEnts Jackpot 6000 har flere lighedstræk med Mega Joker. Som en klassisk spilleautomat med tre ruller og frugtsymboler er der med Jackpot 6000 mulighed for gevinster på fem linjer. Som spiller styrer du selv indsatsniveauet, og dermed også gevinstniveauet. Dine gevinster kan få en fordobling, når du får chancen ved en gang plat eller krone, hvorved du har en 50/50 chance for at fordoble din gevinst.

Jackpot 6000 giver dig med en tilbagebetalingsprocent på 98,8 næsten lige så stor en gevinst, som når du spiller Mega Joker.

 

Vi har set vampyrer hos både Playstation og Xbox blandt andet i den populære serie, der slet og ret hedder ’Vampyr’. Med temaet om de blod sugende vampyrer har NetEnt med Blood Suckers også udviklet et spil, der har en tilbagebetalingsprocent på hele 98. Blood Suckers er dermed den spillemaskine fra NetEnt, hvor du har størst chance for at vinde.

En af fordelene ved Blood Suckers er, at det er en multi-indsats spillemaskine, der gør det muligt at justere indsatsniveauet efter den enkelte spillers ønske. Med fem ruller og tre rækker giver Blood Suckers dig hele 25 linjer at vinde på. Muligheden for gevinster bliver blot større med de mange bonus features, free spins og joker symboler, som spillet er fyldt med.

Vil du på jagt efter de mange gevinster fra Mega Joker, Jackpot 6000 og Blood Suckers eller andre stærke spil fra NetEnt, så brug f.eks. denne guide til at se hvilke online casinoer med free spins til lige netop det NetEnt-spil du vil spille.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *