Candyfloss maskine til hjemmebrug

De fleste menneske elsker at komme i tivoli, men hvad er et tivoli uden at der er en candyflossmaskine? Man har været i skydetelt, og skudt adskillige gange, for at vinde en bamse til sin kæreste. Men har prøvet den store ruchebane, man er helt høj efter at have accelereret så hurtigt samtidig man har skreget som en sindssyg. Derefter, der er der kun én ting der dur. En candyfloss. For at man kan få en candyfloss kræver det selvfølgelig at tivoliet har en candyfloss maskine. Det er efterhånden ved at blive et sjælendt syn at nogen har en candyflossmaskine. Før hen stod de på alle markeder, i tivolier og i nogen biografer. Det er lige før det er et oldtidslevn. Det kan måske være fordi at målegruppen er meget lille. Det er kun de mindre børn, generelt set, der spiser candyfloss. Omvendt set, så har har det altid forholdt sig sådan. Det er sjældent at man ser en voksen gå rundt med en candyfloss. En forklaring på at man ikke ser at eksempelvis tivolier har en candyflossmaskine kan være at det er bedre alternativer. Mange børn vil CandyflossMaskiinehellere have en is, eller noget slik. Det er oven i købet lige så billigt. Candyfloss er i bund og grund rent sukker. Desuden så fedter det. Men det gør en is en varm sommerdag altså også, den fedter oven i købet mere. Den smelter inden man overhovedet er nået ned til vaflen. Så den forklaring er måske heller ikke så brugbar. Så forklaringen kunne måske bare være så simpel at det bare er gået af mode at spise candyfloss. Det er helt sikkert en tendens der kommer til at vende tilbage. Sådan har det været med mange ting igennem tiderne. Nogen gange går det godt, og andre gange knap så godt. Man skulle måske bare satse mere på det. Hvis biografer solgte candyfloss i stedet for popcorn – så ville det være produktet man forbandt med biografen. Det handler altså om den kultur vi er opvokset med. I grunden er popcorn jo ikke lækre særligt længe, da de gerne skal være lune før de smager rigtig godt. En candyfloss kan alt andet lige ”holde” i længere tid. Der kan så være den ulempe at man ikke lige kan stille den fra sig. Løsningen kunne derfor være at lave minicandyfloss. Slik og popcorn kan man netop stille fra sig. Det kan man ikke med is og candyfloss.

CandyflossHvad koster en Candyfloss maskine

De fleste store Candyflossmaskiner koster mellem 1600-4000 kr., men her er der også tale om dem som du ser i diverse tivolier.

Hvis du gerne vil have en lille model til hjemme brug så kan man sagtens finde nogle til en fair pris. Vi har fundet den model du ser på billedet, hos Coolstuff.dk til kun 219 kr.

Enhver forening burde have en candyflossmaskine

Alle foreninger burde have en candyflossmaskine. Det kræver ikke mange sæsoner før den har tjent sig selv ind, og børnene elsker det. Langt de fleste foreninger holder en eller anden form for sammenkomster – flere gange om året. Hvis en candyflossmaskine bliver gjort ordentlig ren kan sagtens stå de måneder uden at den bliver brugt. Det er bare sukker og vand og lidt farvestof der skal. Og de fleste kan benytte den. Den vil skabe en god stemning, og når først et par børn har fået fået eller købt en candyfloss, så går resten af selv. Der er også en hvis nostalgi i det, naturligvis mest for de voksne, hvis ikke kun for de voksne. De bliver måske så nostalgiske at de også selv vil have en. Man vil pludselig associere foreningsarrangementer med noget nostalgisk – i stedet for man bare møder op af pligt. Det er selvfølgelig sådan at de fleste arrangementer bliver holdt af lyst – men flere ser det også som en pligt. En candyflossmaskine kan skabe noget nyt og helt sikkert også noget nostalgisk på enhver plads hvor sådan en burde høre til.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *