Ølskummer

Olskummer 1Der findes et hav af forskellige mærker som laver en Ølskummer, og med en Ølskummer i hjemmet vil din øl oplevelse altid blive lidt bedre. Alle kender det at man åbner en øl på dåse eller flaske og så er der ingen skum på, hvilket gør øllen en smule flad, men med en Ølskummer vil man aldrig mere have dette problem. Den bringer simpelthen skummet tilbage i din øl, hvis der ingen skum er når man har åbnet sin øl, og derfor vil man få smagen af at ens øl lige er skænket fra fad. Det er meget forskelligt med øl om der er skum eller ej når man hælder sin øl op i en glas, nogle gange er der ingen skum, andre gange er der tilpas med skum og nogle gange alt for meget skum. Det kan være en hel videnskab at hælde en øl rigtigt op i et glas, og det handler også meget om hvilket øl det er man hælder op. Øl er forskellige og derfor er det også forskelligt hvor meget skum der er på øllen. Derudover handler det også om alderen på øllen, og man kan være uheldig med at få en øl hvor der bare ikke er skum på, det kan man aldrig vide før man har åbnet øllen og hældt den op i et glas. For nogle er dette slet ikke et problem, for drikker man direkte fra dåsen eller flasken, ligger man ikke mærke til om der er skum på ens øl, så det handler om at man hælder den op i et glas for at en Ølskummer kan bruges.

Ølskummer – Hav altid skum på din øl

Når man har købt sin Ølskummer og den øl man skal drikke, er man klar til at bruge den og drikke sin øl. Man åbner sin øl og skænker det meste af den forsigtig i et glad, derefter hælder man cirka 0.5 til 1.5 cm øl i ølskummeren. Herefter skummer man øllet i minimum 20 sekunder og derefter hælder man skummet i det glad man hældte øllen i før. Nu vil man have en øl hvor der er skum på, og oplevelsen være en helt andet, samtidig med at det vil smage som en ny skænket fadøl. Når der snakkes om fadøl er det også meget forskelligt hvor meget skum der er på sådan en, og det afhænger meget af hvordan man hælder den op i et glas. Der findes mange forskellige måder at gøre det på, og det kan være forskelligt fra fustage til fustage.

OlskummerPriser på Ølskummer

Der findes flere forskellige Ølskummer, og det er med at undersøge markedet inden man vælger at købe. Den mest almindelige pris på en Ølskummer ligger på 199,95 kr., men der er også nogle der er billigere og nogle der er dyrere.

Coolstuff.dk sælger en super lækker ølskummer til 199 kr. (Det er den som er vist på billede)

En god ide er at undersøge hvad de forskellige kan og hvad andre skriver om dem, for det er tit her man virkelig kan finde ud af om det passer det producenterne skriver. En producent vil aldrig kritiserer ens eget produkt, og derfor er det en god ide at læse anmeldelser af produkterne, for så ved man hvad de kan og hvilken Ølskummer som andre forbrugere foretrækker. Det er selvfølgelig ikke ens betydning med at det er lige præcist den som du synes er pænest og bedst, men det kan give en god indikation på hvilken der er bedst. En Ølskummer er ikke en dyr vare, men det er heller ikke en nødvendig vare i ens hjem, det er en gadget som man kan vise frem når drengene er på besøg og man skal vise sig lidt frem.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *