Gør dit bryllup til en rigtig gamer oplevelse

Nogle gange er man så heldig, at man finder en sjæleven, der også er helt opslugt af gaming. Det der før har været noget der gjorde at tidligere kærester trak sig væk, fordi de synes man gik for meget op i gaming, kan nu være det der bringer dig og din partner tættere sammen.

Den eneste ting bedre end at få lov til at dyrke sin interesse, er at få lov til at dyrke den med en person man holder af.

Ligger jeres bryllup og venter et sted i den nærmeste fremtid, er I sikkert allerede begyndt at overveje hvordan det hele skal foregå.
Man kan føle det næsten er et krav at have et klassisk hvidt bryllup, men hvem siger I ikke kan bringe jeres interesser med til jeres bryllup? Det er trodsalt jeres dag, og hvis gaming er det der har ført jer sammen, bør det da også være en del af den måske vigtigste dag i jeres forhold.

Tænk ud af boksen med jeres bryllupsfotografier

Der hvor man virkelig kan få lov til at lege med gaming, er når det handler om jeres bryllupsfotografier. I kan trodsalt sende dem afsted til en ven eller en i hyre, som så kan redigere i dem så det ligner i befinder jer i jeres yndlings spil eller på månen. Mulighederne er uendelige. Det er kun fantasien der sætter grænser.

I skal blot tage en snak med jeres bryllupsfotograf og høre om de har nogle gode ideer, og hvad de ville være klar på. De er ofte klar på det meste, da de trodsalt har forståelse for at det her er jeres specielle dag, og de synes sikkert kun det er sjovt at prøve noget nyt.

Husk at være godt pakket ind

Går I meget op i gaming, bruger i højst sandsynligt ikke super meget tid udenfor. I hvert fald ikke ligeså meget som et naturglad par. Men selv på jeres bryllupsdag kan det danske vejr være drilsk, og det er derfor en god ide at have ekstra tøj med i tilfælde af at vejret skulle beslutte sig for at skifte.

Det kan være en god ide blot at pakke noget let som man hurtigt kan tage henover sin bryllupskjole eller sit jakkesæt, som fx en poncho. Den kan hurtigt trækkes over hovedet og fylder ikke mere end at den sagtens kan ligge i en lille taske.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *