Der er plads til både gaming og hund i hjemmet

Her kan du få et indblik i, hvordan du indretter dit hjem hundevenligt, uden at det på nogen måde går ind og påvirker dit hjem og dit gaming setup derhjemme.

Det handler ofte om, at der er harmoni i dit hjem, når du har en hund. Det gør, at du ikke behøver at skulle bekymre dig om at have hundesnor i dit hjem. Der er nogle hundeejere, der oplever, at det er svært at kontrollere deres hund, lige inden de skal ud, fordi hundene bliver så febrilske og bare gerne vil væk fra hjemmet.
Dette kan naturligvis være lidt irriterende, hvis man sidder og gamer, men hunden vil gerne have frisk luft og mærke den gode energi udenfor. Det gør, at de allerede skal have snor på, inden de har forladt hjemmet. De bliver svære at kontrollere, fordi de er så ivrige efter at komme ud. Den tilstand kan du undgå.

Hvis du vil vide mere om de bedste hundesnore, kan du finde informationer online. Husk også, at din hund hurtigt kommer ind i rutiner, så du bør lære den, at gåturen ligger på et fast tidspunkt. Så kan du også lettere planlægge din gaming.

Find beroligende wallstickers

Det er vigtigt, at du indretter dit hjem på en måde, der dels er roligt, der dels inviterer til, at hunden kan blive distraheret. Hvordan kan du gøre det? Det handler om, at du får fingrene i de helt rigtige wallstickers. Du kan købe med en masse små trekanter og have dem på væggene. De vil medvirke til, at din hund hurtigt bliver distraheret. De stickers, du kan finde her, kan medvirke til, at din hund har noget at lave og holde øje med, når du er travlt optaget af gaming.

Lær hunden at bruge wallstickers

Du kan lære din hund, at når I skal ud, og du skal til at tage tøj på, skal den trykke på trekanterne. Det vil sige, at den skal forsøge at ramme de forskellige wallstickers, så godt som den kan. Det gør, at den kommer til at være distraheret og har det sjovt, inden I skal ud at gå en tur. Det er nemt at distrahere den og gør, at den føler sig klar til turen.

Hvis hunden er rigtig dygtig, kan du måske og få en ny Fifa-makker? Eller måske synes hunden blot, at det er sjovt og interessant at kigge på.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *