Asian Poker Tour får ny hovedsponsor

De fleste mennesker har med garanti hørt om Bitcoins. Digital valuta er blevet noget, som har fået stor medieomtale gennem det sidste halve år, og faktisk så har digital valuta også gjort sit indtog i pokerverdenen. Det blev slået helt fast, da CoinPoker valgte at træde til som hovedsponsor for Asian Poker Tour.

Flere og flere danskere spiller spil online, hvilket også gælder det populære kortspil poker. Tal fra sidste år viser, at spilleindustriens omsætning kun går en vej i Danmark – og det er opad. Siden liberaliseringen af spillemarkedet tilbage i januar 2012, er danskerne for alvor blevet bidt af at spille,  og nu ser det altså ud til, at danskerne får mulighed for at skifte kronerne ud med digital valuta, når de sætter sig ned ved det grønne pokerbord.

Der er generelt set et stort fokus på digital valuta i spilleindustrien lige nu. Som spiller har det været  muligt at vinde sæder i den populære Asian Poker Tour alene ved at bruge digital valuta (CHP), så tjek disse guidelines der gælder for CHP, da det vil hjælpe dig til at forstå, hvordan konceptet fungerer med de digitale ’chips’, som netop går under CHP. Selvom det stadigvæk er et relativt nyt koncept at integrere blockchain-teknologi i spilleindustrien, så er konceptet stærkt voksende. Idéen med at integrere blockchain-teknologien er i sidste ende et forsøg på gøre spillet endnu mere sikkert.

Men der er vist næppe den store tvivl om, at Blockchain-teknologien kommer til at være noget alle mennesker skal forholde sig til i fremtiden.  World Economic Forum går så langt som at forudsige, at Blockchain-teknologien kommer til at udgøre 10 procent af verdens BNP inden for en ti årig periode. Der er sket en del med tilliden til den voksende teknologi, siden den blev opfundet af den endnu anonyme Satoshi Nakamoto, som et forsøg på at understøtte kryptovalutaen Bitcoin. Men der er ingen tvivl, om at fænomenet er i vækst.

Der er da også forventninger til, at hele industrien kommer til at anvende blockchain-teknologien i fremtiden, om det så handler om at væddemål om e-sport eller spil på spilleautomater.

De fleste har opdaget, og allerede taget godt imod, den verdensomspændende krytovaluta Bitcoin – så mon ikke det samme kommer til at ske for CHP? Flere eksperter slår fast, at blockchain-teknologien helt overordnet set kan komme til at ændre hele vores måde at interagere med hinanden på. Nogle eksperter går så langt som til at kalde det, den næstestørste opfindelse efter internettet, hvilket skyldes at blockchain-teknologien kan føre rigtig meget godt med sig. Blandt andet kan vi se frem til, at de kontrakter der for eksempel bliver lavet ved huskøb bliver langt mere automatiserede og intelligente, ligesom det vil være lettere at foretage online identifikationstjek.

For få uger siden afholdte CoinPoker flere kvalifikationsrunder som optakt til Asian Poker Tour, hvor det var muligt at kvalificere sig til sæder ved Main Event i Macau. Men nu kan vi bare se frem til, at årets Asian Poker Tour skydes i gang den 25. april til 6. maj i netop Macau.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *