Blizzard i modvind: Sådan får du penge tilbage for Warcraft 3

Dette indhold er sponsoreret

Det har mildest talt været et hårdt år, for spilfirmaet Activision-Blizzard. Spilgiganten, der er slået sammen har været i utallige problemer og i hård modvind fra deres fans verden over, hvilket man nu igen kan se, ved den seneste udgivelse af Warcraft 3: Reforged. Et spil der var ventet af mange, og som en del spillere havde set frem til at få fingrene i. Warcraft 3 er nemlig lidt af en legende i spilverden, da den er grundsøjlen i den bølge af MOBA-spil som Dota 2, League of Legends og Smite, der har svømmet over gaming-verden det seneste årti. Gaming-verdenen har flyttet sig en hel del, fra kælderværelserne i start-00’erne til i dag, hvor bookmakere som Spilnu tilbyder, at man kan oddse på de forskellige hold i spillet. Dog er Warcraft 3: Reforged-udgivelsen langt fra blevet som hverken fans eller Blizzard selv havde håbet på. Faktisk har spillet modtaget så hård kritik for dens udvikling, at spiludviklerne i disse dage tilbyder, at man kan få pengene tilbage for det mislykkede spil. I denne artikel viser vi, hvordan man får penge tilbage for spillet, hvis man er blandt de skuffede fans, der heller ikke finder meget underholdning ved det nye spil. Blizzard har nemlig på deres hjemmeside opsat en automatisk “Refunder”, der giver penge tilbage til de spillere, der er så utilfredse med det nye bud på Warcraft spillet, at de forlanger pengene tilbage.

Laveste metacritic-score nogensinde

Faktisk har spillet formået at sætte lidt af en rekord i forbindelse med lanceringen af spillet. Det er desværre ikke en positiv rekord, som udviklerne kan prale af i denne omgang, men derimod en temmelig sørgelig én af slagsen. Kritikken er nemlig haglet ned over den nye relancering af tidligere tiders største og mest populære spil, og det har fået den såkaldte “Metacritic-score” til at falde til et rekordlavt niveau. Meta-scoren er et udtryk for både anmelderes og brugeres vurdering af spillet, og brugerne har ikke vist Blizzard nåde i forbindelse med spillets udgivelse. Faktisk har spillet hos forbrugerne kun score 0.5 ud af 100 point, og det er med længder den dårligste score, et spil fra en større udvikler nogensinde har fået. Tidligere har man set spil modtage hård kritik fra forbrugerne på meta-scoren, men ikke i denne skala, der ses her. 

Bandlyser brugere, der hjælper med at returneringsprocessen

Derfor har Blizzard valgt at give spillere, der har været skuffet over den nye udgave af Warcraft 3, pengene tilbage for spillet. Det sker på deres support-side, hvor de har valgt sat en automatisk proces op, der kan give skuffede spillere deres penge tilbage. De er dog ikke meget for at denne nyhed kommer ud, så en bruger modtager en midlertidig bandlysning på forummet, hvis man nævner denne mulighed.

Warcraft 3: Reforged er en kæmpe skuffelse for fanbasen

Ligesom Warcraft-filmen virker det bare ikke til, at Blizzard kan få universet til at fungere, da filmen også fik hård kritik. Det virker som om, Warcraft-universet uden for deres moderskib World of Warcraft er forhekset. Warcraft 3: Reforged er en kæmpe skuffelse for fanbasen, der havde set frem til denne relancering af en gammel klassiker. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *