Eltandbørste – Til dig som gerne holde din mund sund og rask

Med en eltandbørste, der sørger for grundig og effektiv rengøring af dine tænder og tandkød, kan du holde din mundhygiejne i top. Tænderne skal man have hele livet, og tandpleje og rekonstruktioner koster i dyre domme. Derfor kan det bedst betale sig at holde tænderne sunde og raske, så du kan undgå lange og smertefulde behandlingsforløb, der river hul i din pengepung.

Tandlæger verden over anbefaler, at man børster tænder mindst to gange om dagen og to minutter ad gangen. Den bedste tandbørstning udføres ved at bevæge børsten i rotationslignende bevægelser lige dér, hvor tænder og tandkød mødes. Bevægelserne skal være hurtigere og effektive, så de indvirker på mundhygiejnen, men de skal også være små og blide, så de skåner munden. Dette kan være smart at mestre med en almindelige gammeldags tandbørste, men med en elektrisk tandbørste er det intet problem. Eltandbørster er udviklet med den nyeste teknologi, så du holde din mund rask og sund hele livet.

EltandbørsteFin den rigtige eltandbørste til dig

Der findes et hav af producenter af eltandbørster på markedet og mange forskellige varianter designet til forskellige ting. Derfor er det smart at tjekke terrænet, inden man erhverver sig en eltandbørste. Forskellige ting kan betyde noget for, hvilken eltandbørste, du bør vælge.

Det hurtige valg er den billigste eltandbørste. Alle eltandbørste er udviklet med nyeste teknologi, men der findes selvfølgelig forskellig kvalitet. Ønsker du hverken at gå på kompromis med mundhygiejnen eller din økonomi, så er varianten Braun Oral-B PRO600 CrossAction et godt valg. Med hele 8.800 rotationer pr. minut og 20.000 pulseringer efterlader denne eltandbørste din mund en utrolig renhed. Du går dog glip at tilbehør og funktioner, som findes hos de mere avancerede modeller, når du primært erhverver dig en eltandbørste ud fra prisen.

Af mere avancerede eltandbørster findes f.eks. Braun Oral-B PRO7000 CrossAction. Med hele 40.000 pulseringer og seks rengøringsfunktioner er modellen en eltandbørste i verdensklasse. Oral-B PRO 7000 SmartSeries har intelligent Bluetooth-teknologi, der registrerer dine resultater og tilpasser din børstning. PRO7000 har tredobbelt tryksensor, der lyser op, når der børstes for hårdt, og den har en indbygget timer, der laver en længere brummelyd efter den Braun Eltandbørste til børnanbefalede børstetid på 2 minutter. Desuden har Oral-B PRO 7000 en SmartGuide, hvilket er et trådløst apparat, der fungerer som personlig mundhygiejnevejledning ved bl.a. at vise børstetid og anvise, hvornår der skal skiftes fra kvadrant til kvadrant under børstningen. Oplev det nyeste inden for mundhygiejne-innovation med en Braun Oral-B PRO7000 CrossAction.

Børn har også stor fordel af at anvende eltandbørster. Der findes nemlig varianter designet specielt til at skåne den følsomme barnemund, der stadig er under udvikling. Eltandbørster til børn kan kendes på deres mindre størrelse og oftest helt særlige design, som typisk trækker på motiver fra tegnefilmsverdenen. Man skal dog ikke lade sig snyde af det farverige ydre – bag designet gemmer der sig en effektiv eltandbørste optimeret til barnets brug. Disse børster har som regel blødere og mindre børstehoveder specielt udviklet til børns små tænder. En eltandbørste til børn er det perfekte valg, hvis du ønsker at motivere dit barn til at børste tænder. Med en eltandbørste kan du bringe lidt fornøjelse til børnenes tandbørstning samtidig med, at tænderne på effektiv og grundig vis holdes rene. Eksempler på eltandbørster til børn er Braun Vitality Kids-serien, der bl.a. dækker over Braun Vitality Kids Cars, Braun Vitality Kids Princesses og Braun VitaliOral-B Eltandbørstety Kids Avengers.

Nyeste teknologi og effektiv ydeevne til livslang behandling

Den elektroniske tandbørste har i højere og højere grad erstattet den klassiske tandbørste. Den gør tandbørstning nemmere og sjovere for både børn og voksne og sørger for mundhygiejne i topklasse. I dag bruger eltandbørsteproducenter den nyeste teknologi til at udvikle børster med maksimal ydeevne og effektiv rengøring af tænder og tandkød. Eltandbørste er i dag små robotter med 3D-bevægelser, der oscillierer, roterer og pulserer for at fjerne op til 100 % mere plak end en almindelig manuel tandbørste. Med en eltandbørste får du ikke kun hvidere tænder, fordi de sørger for bedre pleje af tandkødet – der er også mindre mulighed for, du i fremtiden oplever at skulle have foretaget dyre og smertefulde indgreb pga. nedsat kvalitet af tandplejen. En eltandbørste er på den måde en investering i livet. Måske koster den mere lige her og nu, men i det lange løb sparer du på skader, der kan komme som resultat af, at der er blevet gået på kompromis med tandplejen. Tandlæger verden over anbefaler at skifte den gammeldags tandbørste ud med en ny elektronisk, fordi den opfylder behovene for, hvordan man bedst muligt passer på sin mundhygiejne.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *