Se den nye iPhone 11 her

Når sommeren går på held, kan iPhone-fans varme sig på noget helt nyt. Sådan har det været i flere år, og i år er ingen undtagelse. D. 10. september blev den nye model nemlig fremvist foran et meget entusiastisk publikum. Her får du et overblik over de mange nye forbedringer ift. sidste års modeller. Her er den nye iPhone 11.

Tre modeller

Ligesom sidste års serie, består den nye række af tilføjelser til iPhone-familien af 3 modeller; iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone Pro Max. Der er flere ting, der adskiller disse modeller.

iPhone 11

Dette er den lidt billigere udgave, omend den slet ikke skal ses bort fra, hvis man er på udkig efter en ny iPhone. Den har en 6,1” LCD Retina-skærm, 2 linser; Wide og Ultra Wide, og 1 frontkamera. Derudover indeholder den samme indmad som de dyrere modeller.

iphone 11 Pro

Går man op i at tage ekstra gode billeder med sin telefon, men vil man godt have en telefon, der er til at håndtere med normale hænder, er det denne model man vil blive præsenteret for. Den har de samme to linser som iPhone 11, men indeholder også en telephoto-linse, som gør den i stand til at tage flotte portrætter og tæt beskårede billeder. Skærmen er en 5,8” OLED Retinaskærm.

iphone 11 Pro Max

Dette er den største og dyreste model, og det er næsten udelukkende på grund af den store skærm på 6,5”. Det gør en forskel at have en så stor skærm mellem hænderne, og er man til det, bør man overveje denne model.

Apples nye rekordprocessor

Fælles for alle modellerne er, at der sidder den helt nye Apple A13 Bionic chip, som holder alle opgaver kørende. Med mulighed for at køre 1 billion opgaver per sekund, er denne chip noget af et mesterstykke, og den vil gøre brugen af iPhone 11 helt uovertruffen.

Udover øget hastighed indeholder den også en opgraderet Neural Engine, samt forbedret Machine Learning. Alt sammen med til at gøre de nye modeller i stand til at køre grafik og spil, foto- og videooptagelse og generelt brug helt flydende i alle situationer.

Farvestrålende muligheder

Hvis man godt kan lide farver, er man ikke dårligt stillet med den nye serie af iPhones. iPhone 11 kommer i farverne rød, blå, gul, grøn, lilla, sort og hvid. iPhone 11 Pro og Pro Max fås i Midnight Green, Space Grey, Silver og Gold.

God plads til de fleste

Den billige model, iPhone 11, kan vælges med lagermængderne 64GB, 128GB og 256GB, mens iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kommer i 64GB, 256GB og 512GB. Ingen af telefonerne kan udvides med eksterne hukommelseskort, men med adskillige cloudløsninger, kan man gemme sine billeder, video og andre filer i skyen, og gøre plads på telefonen, hvis der mod forventning kommer til at mangle.

Vilde kameraer

Apple gør altid en stor dyd ud af at gøre plads til ekstra gode kameraer, og i år bliver vi ikke snydt. I alle modeller sidder der en vidvinkel-linse og en ultra-vidvinkel-linse, som giver muligheder for at tage billeder i beskæringerne supertotal og total. Med iPhone 11 Pro og Pro MaX får man også en Telephoto-linse, som kan bruges både til de korte afstande, og til ekstra flotte portrætter. Alle kameraerne har nogle yderst brugbare funktioner, og selv frontkameraet har fået lidt ekstra funktioner i dette års serie. Alle kameraer er 12MP – også frontkameraet. De kan alle optage video i 4K 60fps.

Batteri

Hver af modellerne får en gedigen opgradering af batterierne, og med muligheden for hurtig opladning, skulle man være væk fra strøm i lang tid, for ikke at have batteri til overs efter god brug af sin nye iPhone. iPhone 11 får 1 times ekstra brug ift. sidste års billige model, mens iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max får hhv. 4 og 5 timers ekstra batteritid ift. deres respektive sammenlignelige modeller fra sidste år.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *