Betragninger fra Majoren i Berlin

Dette er sponsoreret indhold

Astralis er klar til play-offs ved Staladder Major Berlin 2019 efter fire kampe i det indledende gruppespil. Det danske hold trak det korteste strå i en maratonkamp mod det amerikanske hold NRG, men har derudover gjort rent bord og er klar til kvartfinalerne. Her skal de møde Liquid, der før turneringens begyndelse blev udråbt som favorit til at tage trofæet med hjem. Vejen for både Astralis og Liquid har dog ikke være uden problemer, og derfor står de to hold nu overfor hinanden i Berlin-majorens kvartfinalerunde. I denne artikel bringer vi tanker og betragninger fra de indledende runder ved dette efterårs major i den tyske hovedstad. Der har nemlig på været positive og negative overrasker ved de første par kampe af den største turnering af dem alle i CS:GO-universet. Skal der ekstra spænding til, kan du lige nu bruge 888 casino indbetalingsfri bonus!

Hold øje med ENCE

ENCE har siden de stod overfor Astralis ved seneste Major bare vokset og vokset som hold. Det har været spændende at følge den udvikling det finske hold har været inde i, og de har virkelig fundet det smukke spil frem ved denne Major i Berlin. De er gået fuldstændig ubesejret gennem gruppespillet, og må derfor altså betragtes som en seriøs kandidat til at vinde det hele. Dog venter der først en kvartfinale mod australske Renegade, som finner skal relativt nemt forbi, før man kan konkluderer mere på kampformen. For som man har set ved tidligere Major-turneringer, så er gruppespillet og playoffs bare to vidt forskellige ting at spille i. Dog er der indtil videre ikke noget i ENCE, der har givet anledning til at tro, at de ikke kan gå hele vejen. Det kræver dog, at de finder det samme spil frem som de viste ved den seneste Major, hvor det kun var Astralis, der kunne tage dem ned.

Liquid er stadig farlige

Man skal stadig ikke undervurdere Liquid. Selvom spillet ikke har været just prangende ved Majoren dette efterår, så har Liquid alligevel formået at kæmpe sig videre til kvartfinalerne. Derfor bør man ikke dømme Liquid ude endnu, og for den sags skyld heller ikke Astralis. Det kan sagtens være i den kvartfinale vi kan finde vinderen af turneringen i Berlin. Dog skal spillet virkelig oppes, hvis amerikanerne skal gøre sig nogle forhåbninger om at løfte deres første Major-trofæ. 

Hvem bliver Major Champions?

Indtil videre har det været en rimelig åben turnering, hvor alle har kunne slå alle. Dog bliver det formentlig ikke, hverken AVANGAR eller Renegades, der løber med trofæet i Berlin. Det spil de har leveret har været fint til at klare sig videre til play-offs, men heller ikke længere end til kvartfinalen. Det skal kræve seriøs magi fra S1mple, hvis Na’Vi skal tage den og det efterlader os med fem mulige Major-vindere – ENCE, Astralis, Liquid, NRG eller VItality. Det er formentlig blandt disse fem hold, vi skal finde dette efterårs Major-vindere baseret på form og spil ved denne turnering. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *