Sneakers og fremtidens fodtøj

Har du nogensinde overvejet, om sneakers kunne være mere end bare sko? I dagens Danmark findes der utallige muligheder for at få dine yndlingssneakers fra Nike, Adidas og Converse hos de største leverandører, men hvad bringer fremtiden egentlig inden for dette område? I vores konstant udviklende samfund, hvor alt nyt teknologi og design i hvert fald har sikret sig en chance for at blive prøvet af, er det selvfølgelig også en mulighed at modernisere og modificere sko. Sko og sneakers er lige nu i og oprettet til et stadie af praktiskhed, men hvorfor nøjes med at blot at være praktisk, når man kan få mere end det?

PowerlaceSlip for rygproblemer – skoen, der binder sig selv

Sko med snørebånd er alment kendt som mere designvenlige sko end dem med velcro. Snørebånd har dog lige den foranstaltning, at den kræver fysisk arbejde af dig, der skal bruge 30 sekunder af din dag i en alternativ kropsposition for at få fodtøj på. Det lyder ikke umiddelbart voldsomt, men små hverdagssituationer som denne findes der mange af, og i sidste ende kan det mærkes. Forøget brugervenlighed er et nøglekoncept i en hverdag, hvor mange enheder egentlig fungerer som de skal, men godt kan optimeres til det ypperste. Denne sko bruger ikke strøm eller andre elektroniske systemer til at holde skoen stram, så den passer til din fod. Lige så snart du sætter din fod i skoen, sættes de integrerede mekanismer i gang, og når din fod så er helt tilpasset skoen, vil snørebåndet være det samme.

Sociale medier – nu også på sko

Nu skal du snart ikke længere åbne en mobil eller computer for at vise dine katte og din mad frem. Adidas vil i den kommende tid lancere sneakers og sko med en designmulighed i form af et af dine instagrambilleder. Skoen vil blive specialdesignet, så den passer til formen af et billede. Eksponer lige præcis, hvad du har lyst til med dine specialdesignede sko.

Her kan du læse mere om de mange modifikationer af sneakers og find ud af, hvad fremtiden bringer.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *