Bruger du beskyttelse? Ja, altså på mobilen, selvfølgelig!

En moderne smartphone er efterhånden blevet allemandseje, og den teknologiske udvikling ser ikke ud til at sætte farten ned lige foreløbigt. Det er jo dejligt for alle os tech-nørder, men det betyder også, at den nyeste mobilteknologi er en dyr fornøjelse. Derfor er det en god idé, at passe godt på sin smartphone.

panzer

Panserglas – den ultimative skærmbeskytter

En af de hyppigste skader i forbindelse med smartphones, er skærmskader. Vi kender alle en – ja, måske er det endda os selv – som render rundt med en smartphone, med en smadret skærm. Det kan panserglas måske være med til at sætte en stopper for?

Panserglas er ikke længere en ny opfindelse, men uden tvivl den ultimative skærmbeskytter, hvis ikke du ønsker at pakke telefonen ind i en taske, mobilpung eller lignende. Og selv hvis du gør det, udelukker det ikke brugen af panserglas.

Hvis du nu sidder og tænker ”hvad er panserglas?”, så giver vi her en kort introduktion. Panserglas er – som navnet antyder det – et stykke særdeles hårdfør stykke glas, der monteres på din smartphone og fungerer som en skærmbeskytter. Det er faktisk rigtig glas, og ikke – som mange tror – plastik. Nej, ægte panserglas er vaskeægte hærdet glas, der er 9 gange(!) stærkere end almindeligt glas. Dermed er panserglas ikke bare en god skærmbeskytter – det er den bedste skærmbeskytter.

Panserglas er for alle

Uanset om du er iPhone ejer eller om det er Samsung, HTC eller Sony, der har vundet dit mobiltelefonhjerte, er panserglas en mulighed. Og i modsætning til hvad man måske skulle tro, har panserglas ikke nogen effekt på funktionaliteten af din touch skærm. Det kræver dog, at glasset er montereret helt korrekt, da det er tilpasset skærmen og som sådan er nødt til at sidde helt nøjagtigt for ikke at være til gene. Det er dog som udgangspunkt ikke et problem, da panserglas – i modsætning til mange andre typer skærmbeskytter – er meget let at montere så det sidder som det skal.

Pas godt på din telefon

En smartphone er – uanset hvordan man vender og drejer det – en investering. Det er ovenikøbet en forholdsvis dyr investering, og derfor er det en rigtig fornuftig idé, at passe godt på telefonen.

Men hvis nu uheldet er ude, er der heldigvis mange steder, der kan reparere din telefon. Det koster selvfølgelig nogle penge, men det er trods alt billigere end en helt ny mobil. Dog skal du være opmærksom på, om reparationen vil have indflydelse på din smartphones beskaffenhed.

For ganske nylig kom det frem, at nyere iPhones’ fingeraftryksfunktion, ikke virker hvis telefonen bliver repareret af en uautoriseret reparatør. Det er selvfølgelig yderst problematisk, at det tilsyneladende kræver et autoriseret Apple værksted, at fikse en iPhone. Sådan var det jo engang med biler. Hvis du ville sikre din fabriksgaranti på din nye bil, var du nødt til at køre den til en autoriseret forhandler med tilhørende værksted. Sådan er det gudskelov ikke længere og i dag er det således forbeholdt alle værksteder, at udføre service og reparationer på alle biler. Og sådan bør det også være på telefoner.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *