Damprenser – Fjern pletter hurtigt og nemt

Alle har prøvet at kæmpe med pletter der bare ikke vil forsvinde, uanset hvilke tricks man bruger. Rødvin på dugen fra aftenens komsammen, fedtpletter på sofabetrækket efter fredagens hygge og diverse madrester i køkkenet efter den helt store omgang bagning. Din bedstemor kan have lært dig mange gode tricks og mange alternative metoder, men nu kan den bedste løsning vise sig at være en damprenser. En damprenser kan anvedes både i bilen, i køkkenet, badeværelset og til tøj.

DamprenserNem rengøring med damprenser

En damprenser kan bruges til rigtig mange formål og er designet til at kunne klare stort set alt indenfor rengøring i hverdagen. Kort sagt bør ethvert hjem have en damprenser, da det er en kæmpe hjælp og gør rengøring meget nemmere. Man kan næsten strække den helt ud og sige at en damprenser gør rengøringen til en leg.
Fordi dampen kan opnå en temperatur mellem 105 og 110 grader virker det også desinficerende og bakteriedræbende. Dette kan være en kæpme fordel i rengøringen af køkkenet og badeværelset. Helt uden brug af kemikalier kan du stadig få et skinnende rent køkken og samtidig skåne dit inventar i processen. Alle ved at kemikalier og forskellige rengøringsprodukter kan være hårde ved husets inventarer i rengøringsprocessen, så det er helt klart en fordel at have en damprenser i huset.
En damprenser kan bruges på alle slags overflader i huset. Her taler vi både om fliser, fuger, tregulve, tekstil og glas.

Når man køber en damprenser følger der som regel noget tilbehør med. Der findes flere forskellige slags tilbehør, og alt efter hvilken damprenser du køber følger det enten med i prisen, eller du kan tilkøbe det for en rimelig pris. For langt de fleste modeller af damprensere gælder det dog at et sanitetsmundstykke og en tekstilklud medfølger. Sanitetsmundstykket er utrolig effektivt til rengøring af badeværelset. Det kan bruges til at desinficere og rense dit toilet og bad på en nem og simpel måde. En damprenser er bakteriedræbende og er derfor et utroligt godt redskab til rengøring af badeværelset, samtidig med det er en meget skånsom proces. Tekstilkluden, der oftest medfølger, gør det muligt at rense andre tekstiloverflader, såsom bil- og sofabetræk og tøj. Dampen løsner skidtet og tekstilkluden Phillips Damprensersørger for at fjerne de løse rester så der intet er at se når man er færdig med rengøringen.
Nogle damprensere kan laves om til en håndholdt så det er nemt at komme ind i alle afkroge af huset og man nemmere kan tilpasse den til sit helt eget behov.
har man kæbt en damprenser, men man føler alligevel at det ikke er alt rengøring den kan klare, så kan man købe et hav af andre mundstykker og klude. De kan være special lavet til at fjerne kalk og sæberester eller til at vaske vinduerne og skabslågerne i huset. Når først du har alt hvad en damprenser indeholder, så behøver du ikke andre rengøringsredskaber og rengøringen tager knap så lang tid.
En damprenser har også den lille bonus at den kan være forebyggende mod astma og allergi. Fordi du kun bruger vand til rengøring, og er fri for kemikalier, er der intet der kan irritere dine luftveje eller hud. Desuden sørger en damprenser for at støvmider, som er at finde i tæpper, puder, osv., ikke hvirvler op og forurener det nyrengørede hus.

3 gode damprensere

Morphy Richards Damprenser
– Denne damprenser er allergivenlig og den tager kun 30 sekunder om at varme op. På en fuld tank kan du bruge den i op til 14 minutter. Det lange skaft kan afmonteres så damprenseren bliver til en håndholdt. Der følger forskellige dyser med. Der findes også ekstra tilbehør til denne damprenser som du kan finde her.

Philips FC7008/01 damprenser
– Denne damprenser er håndholdt, men bestemt ikke mindre effektiv. Den fjerner 99,9% af bakterierne og dr medfølger to klude. Opvarmingstiden er på mindre end 45 sekunder og der er en 2,5 meter lang ledning der gør du kan bevæge dig rundt i huset.

Philips FC7020/01 damprenser

– Denne damrenser er udelukkende til gulv og den er uundværlig. Den både fejer og renser gulvet og slukker af sig selv hvis du holder pause i rengøringen. Damprenseren er klar til brug på mindre end 30 sekunder.

En damprenser er uundværlig i alle hjem da den gør rengøringen hurtigere og gør hverdagen lettere. Den er forebyggende for allergi og astma og så dræber den bakterier og virker desinficerende. Aldrig har rengøring været så godt og effektivt samtidig med man sparer tid.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *