Pas godt på kroppen – også når du ikke gamer

Det kan sagtens være, at du allerede er så heldig at have det helt rigtige gamerudstyr. Den ergonomiske stol, den gode skærm og den hurtigste mus, men sidder du mange timer foran computeren, er det stadig vigtigt, at du sørger for at passe på kroppen – også når du ikke gamer. Her kommer to gode tricks til, hvordan du gør noget godt for dig selv eller dit barn, hvis der er meget spilletid i hverdagen.

Få hvilet igennem om natten

Især, hvis det er et barn, der gamer hos jer, er det enormt vigtigt at sørge for de bedste forudsætninger for en god og komfortabel nattesøvn. Det er om natten, at kroppen lader op og hjernen bearbejder de mange indtryk, den har fået i løbet af dagen. Selvom det naturligvis også er vigtigt for os voksne at få den gode nattesøvn, er det endnu vigtigere for vores børn.

For at du er helt sikker på de bedste forudsætninger for en god nattesøvn er madrassen et godt sted at starte. Sørg for at den er blød og støttende på samme tid, så ryggen kan blive strakt ud og få slappet rigtig godt af, inden en ny dag begynder, for selv med den bedste gamerstol vil ryggen have brug for at slappe af om natten efter mange timer i samme stilling.

Er du i tvivl om, hvordan du vælger den rette madras, så findes der rigtig mange gode tests og anmeldelser, der kan hjælpe dig med at finde den bedste madras til børn eller voksne, hvis du selv er den store gamer i hjemmet.

Pas på tænderne og undgå hovedpine

Hvis du spiller meget og på højt niveau, så kan der være ret meget pres på i visse situationer. Er du eller dit barn en af dem, der har tendens til at bide hårdt sammen eller endda skærer tænder i sådanne situationer, kan det give hovedpine, ondt i nakken og endda skader på tænderne.

Det kan du undgå med noget så simpelt som en bideskinne, og du behøver ikke engang at besøge tandlægen for at få fat i en. Bestil skinnen på nettet og form den efter dine tænder med varmt vand, så kan du passe på dine eller barnets tænder både foran computeren og om natten. Det er både let og hurtigt, og så kan det fjerne eller reducere rigtig mange gener.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *