3 anderledes events, der intet har med gaming at gøre

Selvom de fleste gamere kan spille 24/7, er det stadig rart en gang imellem at lave noget andet end at sidde foran en computerskærm og spille. Herunder kommer der 3 forslag til events, der på ingen måde har noget at gøre med computere og gaming, men som kan være gode, alternative ideer til gameren til andre aktiviteter, når der skal holde pause fra gamingen.

 

Ballonklovne hos Ballonmanden

Den første event er nok mere for mindre børn end for teenagere, men den kommer stadig med, for det er et hyggelig og festligt indslag. En forestilling hos ballonmanden betyder, at der kommer en mand ud og underholder børnene med balloner og ballondyr. Ballonmanden er helt bevidst ikke klædt ud som en ballonklovn, da det har vist sig at mange børn bliver bange for klovenes ansigter, som ofte er malede og derfor ikke ligner et rigtigt menneske. I stedet ligger fokus på at møde børnene i øjenhøjde og give dem en god og sjov oplevelse ved at fremstille en masse forskellige ballondyr.

 

Escape rooms

En af de nyere events man kan prøve, er escape rooms. Et escape room er et mysterium, der er sammensat så for at komme ud af et rum bliver man nød til at samarbejde for at løse det, selvfølgelig på tid, for at kunne komme ud. Det hele er naturligvis en illusion og det vil altid være muligt at komme ud, hvis man ikke bryder sig om at være i rummet. Det er en sjov og anderledes måde at mødes på og det er sjovt at se, hvordan forskellige evner kommer i spil når spillet spilles. Man er typisk 3-6 spillere på spil/rum.

 

Træn med din hund

Det lyder måske noget alternativt, men den er god nok. For har du en hund, så er det ikke godt for bare din hund at lege og træne diverse kommandoer. For det kan også give dig, som menneske noget. Foruden det tættere bånd mellem dig og din hund, så vil du også kunne lære det at lede/træne en hund og samtidig lære af det ekstra ansvar det giver at have og tage sig godt af en hund. For en hund er ikke lutter lagkage, men kræver tålmodighed, kærlighed og en evne og lyst til at opdrætte hunden på bedste vis. Så hundetræning såsom fx agilitytræning med din hund vil udover den tiltrængte pause fra skærmen kunne give dig så meget andet. Og der findes hundelegetøj til alle typer af hunde, hvis du ønsker at få fingrene i noget godt legetøj og udstyr, så du kan lave noget træning med hunden hjemme i haven også – udover træningen på agilitybanen el. lign.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *