Tom Clancy’s: The Division 2 klar med ny udvidelsespakke

Dette indhold er sponsoreret

Der er sket meget inden for gaming og esport, bare inden for de seneste fem år. Vi har set en del store spil udvikle sig til at være kæmpestore forretninger, med en stor professionel scene. Bookmakerne har kastet sig over det, og flere forskellige pengespiludbyder tilbyder bonusser, hvis man vælger dem, når man skal gamble på esport. Spilnu bonuskode er en af dem, ligesom der findes mange andre. Der er flere forskellige spilgenre, der har en esportscene, men en af dem er Tom Clancy’s-spillene. Netop Tom Clancy’s: The Division 2 har netop lanceret en ny udvidelsespakke, der skal diktere retningen for spillet i fremtiden. For selvom The Division 2 endnu ikke er klar til esport, er nogle spillere begyndt at spekulere i, hvornår dette mon bliver integreret som en del af spillet. Indtil videre er der ikke planer om det i den nyeste udvidelse, men vi gennemgår alligevel indholdet i den nyeste udvidelsespakke i denne artikel. Der er nemlig flere interessante elementer ved den nyeste udvidelespakke, der gør spillet endnu mere interessant, end det i forvejen er. 

The Division 2: Warlords of New York

Den nye udvidelsespakke til The Division 2 hedder Warlords of New York, og tager spillerne med tilbage til Manhattan, der jo dannede rammer om det første Division-spil. Warlords of New York er anden del af The Division 2’s udvidelsespakker til det populære spil. Det kommer blandt andet til at inkludere flere missioner, der foregår i New York og Washington D.C., ligesom niveau begrænsningen bliver hævet fra 30 til 40. Det bliver altså nu muligt at bygge sine Divsion-agenter endnu stærkere end de er nu. Det sker også med en ny opgradering af gear-score-systemet, ligesom man der kommer nyt udstyr og våben med den nye udvidelsespakke.

En gammel fjende returnerer

Dedikerede fans af spillet vil formentlig også kunne se på traileren til udvidelsespakken, at det er en gammel fjende, der returnerer til spil. Sidste bossen i den nye udvidelses pakke, er nemlig Rogue-agenten Keener, der også spillede en afgørende rolle i det første Division-spil. Han har taget en hær med, af sine bedste soldater, og er nu klar til at forsvare sin bydel i New York mod “de gode” Division-agenter. Deraf kommer navnet “Warlords of New York”, og udvidelsespakken går i grove termer ud på at generobre New York fra disse forbrydere. I gennem flere forskellige missioner i en postapokalyptisk udgave af “The Big Apple”, får spillerne mulighed for at kæmpe mod nye udfordringer. 

Nyt belønningsprogram for at hverve venner til spillet

Udvidelsespakken er dog ikke det eneste, der er nyt for The Division 2. Der er nemlig også kommet et såkaldt “Refer-a-friend”-belønningsprogram, hvor det er muligt at åbne op for unikt udstyr i spillet, hvis man anbefaler venner til spillet. Det kræver kun, at en ven køber spillet og man spiller et par missioner sammen i spillet. I forbindelse med lanceringen af “Warlords of New York” kom Division 2-spillet på tilbuddet, hvor det var muligt at købe spillet for kun 10 kr., men det er efterfølgende blevet sat op til 75 kr. igen.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *