Tæppe med ærmer – Snug rug

Tæppe med ærmerSnug rug er et navn for det man også kan kalde et tæppe med ærmer. Snug rug er den flotte betegnelse for en innovativ udvikling af det alle har brug for. Med snug rug skal du nemlig ikke længere blive besværet af enten at vælge mellem at have kolde skuldre eller ikke kunne læse en bog under tæppet. For snug rug løser dette problem ved at der i tæppet er laver ærmer til dine arme, sådan at skuldrene også kan være i tæppet uden at du skal droppe at læse bogen. Derfor er snug rug ikke blot et must i alle hjem men det er især brugbart i de kolde efterårs eller vinter måneder som vi i Danmark lider under.

Slip for en kold vinter

Med snug rug bliver det et varmere efterår og vinter. Samtidig bliver det også et hyggeligt efterår og vinter med et snug rub. Det skyldes at du med snug rug får mulighed for at læse en bog eller drikke en kop te mens du sidder i tæppet. Du går derfor ikke på kompromis med dine ynglings beskæftigelser men kan i stedet byde det velkomment i et varmt snug rug tæppe. Snug rug kan fås i mange forskellige farver såsom hvis, rød, blå, lyserød og grøn. Snug rub er lavet af polyester i form af fleece stof som sikrer at du holder varmen i tæppet. Samtidig er det ikke noget problem at holde dit snug rug rent, da du blot kan lægge det i vaskemaskinen og vaske det ved normal temperatur. Et normalt snug rub måler omkring 152 centimeter gange 214 centimeter og er derfor stort nok til at komme hele vejen rundt om dig. Der er derfor ikke noget der burde holde dig tilbage fra at købe dit helt eget snug rug. Og siden det er ganske billigt, kan det også være en ide at købe stort ind til hele familien. Hvert medlem af din familie kan få sin egen farve og vupti, så skal I ikke længere slås om tæpperne i familien. Dermed har I nemlig hver jeres eget snug rug som holder jer varme. Farverne bliver hermed koder sådan at I kan se hvis en anden tager dit snug rug.

Snug rugUtrolig praktisk – Næsten da

Snug rub er altså praktisk på rigtig mange måder. Det eneste snug rub ikke kan er at være delevenligt. Til gengæld kan et kærestepar jo nemt dele ærmerne i tæppet og dermed lave det om til et deletæppe. Ellers er der nok ingen tvivl om at snug rug næste gang designer et deletæppe, som de vil sætte i produktion – men det må vente til næste jul. Et snug rug kan både gives som gave til normale fødselsdage eller til forskellige højtider. Det kan både være juleaften eller måske som en mors eller fars gave? Måske du kender en der ville elske et snug rug ligegyldigt hvornår på året det er. I så fald er det i hvert fald muligt at købe et snug rug hvornår det end passer dig.

Du kan købe Snug rug’s hos coolstuff.dk til 259 kr.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *