Smarte gadgets til gameren

Som gamer ved du helt sikkert godt, at man aldrig skal gå ned på udstyr, herunder gadgets. Sidder du netop og længes efter nye gadgets, er du havnet på den helt rigtige side, da vi her introducerer dig for nogle af de nyeste og smarteste gadgets til gaming brug. Læs artiklen, hvis dit setup trænger til en opgradering.

Høretelefoner med noise-cancelling

Skal du kunne game i fred og ro uden at blive forstyrret af dine rumboer, søskende eller af larmende mennesker på gaden, skal du have købt et par høretelefoner med noise-cancelling. Med denne funktion er det muligt at lukke udefrakommende lyde helt ude, således at du kan koncentrere dig hundrede procent om dit spil. Dette er med til at sikre en god og uforstyrret spiloplevelse.

Bose, B&O og Philips hører til blandt de førende producenter, når det kommer til høretelefoner med noise-cancelling. Tjek med fordel deres kollektioner ud.

Tastatur med indbygget lys

Gadgets til gamer brug er en bred betegnelse, men uanset hvordan man vender og drejer det, kan man ikke undgå at nævne det funky tastatur med indbygget lys.

Det indbyggede lys i tastaturet er især praktisk, hvis man ofte gamer om aftenen og natten, hvor man godt kan komme til at savne lys. Det er med et tastatur med indbygget lys muligt at sætte prikken over i’et på et gennemført setup. Find det ønskede tastatur på nettet, hvor udvalget af computerudstyr er størst.

Webcam og mikrofon (til streaming)

E-gaming og streaming er mere in end nogensinde før, hvorfor der ikke er noget at sige til, at du også gerne vil hoppe med på bølgen. I princippet kan alle komme i gang med at streame, da det blot kræver et webcam og en mikrofon. Mange tror, at dette udstyr er ekstraordinært dyrt, men der findes faktisk masser af webcams og mikrofoner, som ikke koster alverden.

Twitch er en af de helt store nyheder inden for streaming af gaming. Du kan med fordel oprette en bruger på platformen, hvis du gerne vil være en del af et af de største fællesskaber inden for gaming. Læs flere nyheder her.

Du kan se live streams, men du kan også selv streame, hvis du har mod på det. Det er faktisk noget, man kan tjene rigtig mange penge på, hvis man får nok seere.

Gamerstol

Gamerstolen er muligvis ikke det første, man kommer til at tænke på, når man spekulerer i gadgets til gamer brug. Der er ikke desto mindre god grund til at købe en god gamerstol.

Gamer du ofte i mange timer i træk, er det altafgørende, at du sidder godt, så du ikke får ondt i ryggen. Det er netop her, at den specialudviklede stol, gamerstolen, kommer ind i billedet.

Gamerstolen er faktisk så komfortabel og ergonomisk, at den bliver brugt af mange kontorarbejdere verden over. Skal dit setup være komplet, bør du ikke nøjes med en alm. kontorstol, men i stedet unde dig selv en decideret gamerstol. Det er både nemt og billigt at bestille en komfortabel gamerstol via internettet, så hvad venter du på?

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *