Vinpumpe test – Se de bedste modeller her

Man siger jo at et glas vin om dagen er godt for hjertet. En hel flaske vin er dog nok lige i overkanten, og det er jo noget af et problem, da sådan en flaske vin hurtigt kan stå og blive dårlig. Nogen vil måske prøve at putte kork proppen tilbage i eller stoppe papir ned i vinåbningen. Det virker dog ikke, da der stadig vil komme ilt ned i, og det vil ikke være godt for vinen. Men hvad gør man så? Det er jo synd og skam at en god flaske vin skal gå til spilde, så det er heldigt at der faktisk er en løsning der virker, og som sørger for at din vin stadig er god næste gang du skal have et glas. Løsningen er en såkaldt vinpumpe.

En vinpumpe holder din vin god

En vinpumpe sørger for at der ikke slipper luft ind i vinen og gør den dårlig. Det er derfor en absolut nødvendighed at man har sådan en i sit hjem, hvis man ønsker at ens vin ikke skal stå og blive dårlig. Holdbarheden bliver således forlænget markant, så man skal ikke længere frygte, at vinen smager underligt næste gang man vil have et velfortjent glas. Det er i øvrigt også værd at notere sig, at en vinpumpe naturligvis er genanvendelig, så man ikke skal ud og købe en ny hver eneste gang man har brugt den.

Hvem laver sådan en?

Det er blevet mere og mere udbredt, og der er derfor også flere og flere virksomheder, der er begyndt at producere dem. Det betyder naturligvis også, at udvalget er stødt stigende, og det er jo altid rart som forbruger, at man har noget at vælge imellem. Da der er så mange forskellige udgaver af vinpumper på markedet, så vil der naturligvis også være en del i forskellige prisklasser. Det er helt op til en hvor meget man har lyst til at bruge på en, men uanset hvilken man vælger, så vil ens vins holdbarhed forøges. Afhængig af udgaven vil der være små smarte funktioner, som f.eks. en lille LED-skærm, hvor man kan se hvad temperaturen er på, og også hvor mange dage man har haft vinpumpen siddende på vinen. Det er en smart lille detalje, men altså ikke nødvendigvis en som alle vil finde nødvendig. Man bør derfor gøre op med sig selv allerede inden man køber produktet, hvilke funktioner man ønsker at den skal indeholde, da man ellers kan risikere at stå tilbage med en vinpumpe, som måske enten kan for meget eller for lidt i forhold til ens ønsker. Det er naturligvis værd at bemærke, at prisen med stor sandsynlighed vil være højere, hvis man ønsker at der skal være funktioner som f.eks. den nævnte LED-skærm.

Hvor kan man købe en?

Vinpumpe

Der er rigtig mange forskellige hjemmesider, som sælger dette produkt. Så det skulle ikke være det store problem at få anskaffet sig en. Man kan også være heldig at finde det hos en lokale vinforhandler, men der er jo altid den risiko, at man går forgæves, så hvis man vil være på den sikre side, så bør man lige kigge lidt rundt på internettet først – der går man i hvert fald ikke forgæves.

Coolstuff.dk sælger denne smarte helautomatiske vinpumpe fra KitchPro.

Pris 259 kr.

Så uanset om man bare vil have en vinpumpe der med en LED-skærm kan vise forskellige detaljer om vinen, eller om man er fint tilfreds med bare at have en vinpumpe der udelukkende sørger for at vinens holdbarhed forlænges, så er der noget for en hver smag, og hvis man drikker vin, så bør man kraftigt overveje at investere i en vinpumpe.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *