Sælg din brugte iPhone – og køb en billig iPhone!

At købe en ny iPhone kan være en stor udgift for mange, da en helt ny en af slagsen gerne koster mellem 5.000 og 7.000 kroner, hvilket plejer at gøre et stort indhug i de flestes økonomi, hvad end man er studerende eller en almindelig familie.
Derfor kan der for mange være en fidus i at købe brugte iPhones, hvilket på ingen måde behøver at være et dårligt køb.
Flere og flere firmaer er nemlig begyndt at beskæftige sig med dette, og de fleste er yderst kompetente, når det kommer til at sælge iPhones videre. De fleste sikrer sig nemlig gerne, at telefonen er fuldt funktionsdygtigt, og at man ikke kan sætte en finger på enheden.
Typisk foregår processen således, at en privatperson sælger sin brugte iPhone til firmaet. Firmaet sikrer sig, at denne virker, og måske de reparerer en smule på den. Herefter kan de sælge den brugte, billige iPhone videre til en skarp pris, sådan den kan gøre en ny ejer glad.

Hvorfor sælge sin brugte iPhone?

Hvis du har haft din iPhone i et stykke tid, vil den utvivlsomt være faldet en smule i værdi. Men uanset om det måtte være en iPhone 4, iPhone 5, iPhone 5s eller en anden, ældre model, har den stadig en del værdi i sig. Hvis du derfor godt kunne tænke dig en nyere model, fx en iPhone 6, iPhone 6s eller iPhone 6 Plus, kan der være en fordel i at få en håndfuld penge for den gamle, hvilket du kan investere i en nyere model. De nyere iPhone-modeller har fede features såsom fingertryksaflæser, et bedre batteri og skarpere skærmopløsning, hvilket får mange til at skifte en gammel model ud med en ny.
Hvis du derfor skal have det nyeste af de nye, kan du med fordel sætte lidt penge ind på kontoen ved at sælge din brugte iPhone, der ellers blot ville samle støv.

iPhone billigHvorfor så køb en brugt, billig iPhone?

Hvis du i denne forbindelse så er en af dem, der ikke har behov for det nyeste nye, eller hvis du bare godt kunne tænke dig at opgradere til en lidt nyere model, kan det være en idé at købe en brugt, billig iPhone. Her kan du nemlig score en brugt, men fuldt funktionsdygtig iPhone til en brøkdel af den oprindelige nypris. Hvis du køber din brugte, billige iPhone fra en troværdig forhandler, kan du vide dig sikker på, at denne er gennemtestet, sådan den ikke bryder sammen kort tid efter køb. I forlængelse heraf tilbyder flere forhandlere endvidere, at du får en slags reklamationsret, der sikrer dig imod dette. Derfor løber du stort set ingen risiko ved at købe en brugt iPhone.

Salg og køb af brugte iPhones gi’r råd til mere

I stedet for at sprænge bankkontoen på en spritny iPhone, kan du jo med fordel købe en brugt og bruge besparelsen på lidt til at forkæle dig selv med.
Hvis du køber en iPhone der er brugt, kan du jo med fordel supplere med det vildt populære iWatch fra Apple, der hjælper dig med at få endnu mere ud af din iPhone.
Ydermere kan du også købe lidt udstyr til selve din iPhone. Hvis du gerne vil passe lidt ekstra godt på den, råder vi dig eksempelvis til at købe et robust cover, så du er beskyttet mod slag og tab, ligesom et stærkt panserglas også kan gøre underværker i forhold til at holde dig væk fra iPhone-værkstedet.
Der er dog også den mulighed, at du i denne tid på året bruger pengene på en lidt større julegave til en, du holder af.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *