Softicemaskine – Alt du skal vide lige her – Se også forhandlere

Man kan bruge en softicemaskine året rundt

SofticeLangt de fleste af os mennesker har en svaghed for is, vi kan godt lide smagen, teksturen og køligheden vi får af den søde dessert. Mange spiser kun is om sommeren, men tænk lige over, hvor lækkert det kunne være at spise en softice i november eller februar måned – virkelig lækkert!
I takt med, at der er kommet softicemaskiner på markedet til private forbrugere har flere madproducenter også fundet på produkter man kan komme i disse maskiner, man kan få færdiglavet ismasse, der bare skal en tur igennem maskinen før man kan nyde den lækre softice, og det behøver ikke kun være med vaniljesmag, man kan også få med jordbær og chokolade, eller du kan selv lave din egen ismasse og komme i din softicemaskine, det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis man selv kan lide softice, eller har en familie, der er afhængig af den bløde flødeis, er der ingen undskyldning for ikke at eje en softicemaskine. Med de fleste softicemaskiner skal selve røre skålen i maskinen ligge i fryseren op til et døgn før brug, for at få det optimale udbytte af din færdige is. En softicemaskine i hjemmet kan gøre dig til familiens helt eller heltinde, du kan hurtigt være den, der sørger for at have lækre desserter med til familie festerne, eller sørger for at hygge ekstra meget om din nærmeste familie eller venner til en hygge aften.

En softicemaskine er så billig, at du ikke kan lade være.

Siden 2013 har det taget fart på det danske marked inden for salg af softicemaskiner til private. Mange af de store supermarkedskæder sælger softicemaskine til billige penge, hvilket gør at man kan få en kvalitets softicemaskine for omkring 300-600 kr. alt efter hvor stor kapacitet man føler, at man har brug for. Som med så mange andre produkter betaler man for kvalitet, køber du derfor den billigste softicemaskine på markedet til omkring 150 kr. skal isen laves ved håndkraft i form af et håndsving, hvor man på de andre lidt dyrere modeller bare skal trykke på en knap og vente i 15-30 minutter før der er is klar. En softicemaskine er heller ikke særlig stor, hvilket vil sige at den ikke optager for meget plads på køkkenbordet eller i bryggerset, softicemaskiner er nemme at rengøre, da de kan skilles ad så de komponenter, der er i direkte kontakt med ismassen kan rengøres. Regner man på det økonomiske aspekt i forbindelse med, om man skal købe en Softicemaskinesofticemaskine eller ej, er der her ingen tvivl om at det kun kan gavne ens økonomi, hvis man anskaffer sig en softicemaskine. Køber man en softice i den lokale iskiosk skal man som regel slippe med 20-30 kr. for en softice, den billigste softicemaskine med gode anmeldelser koster 350 kr. på internettet, hvilket vil sige at man efter at have lavet omkring 18 softice hjemme, indberegnet at man også køber sig til ismassen, har tjent maskinen ind.

Du kan købe den viste softiccmaskine for 349 kr. Se den her

En softicemaskine er uundværlig for familien.

Som tidligere nævnt elsker vi is, det kan være grundet den lettere knasende tekstur i en sorbet, det kærtegn flødeis giver vores tunge og ganer eller den behagelige kulde man får i munden og halsen af at spise is. En softicemaskine kan give dig og din familie alt dette og mere til, is behøver ikke være usundt, der findes så mange mejeriprodukter efterhånden, at din softice ikke behøver at blive lavet på fløde. Børn i voksealderen har godt af at få de mineraler, der er i mejeriprodukter, det samme er gældende for voksne og ældre, der stadig behøver et vidst kalktilskud for at holde kroppen og især knoglerne ved lige. Ser man bort fra dette er der en åbenlys grund til at familien skal eje en softicemaskine – alle børn elsker is!
Som forældre kan du slå to fluer med et smæk, du kan overlade desserten til din kone eller mand mens du selv sørger for aftensmaden, og derved vise dine børn, at der er en lige fordeling af arbejdsopgaverne i hjemmet. Ved at lege med teksturer og smagsvarianter behøver din hjemmelavede softice ikke være kedelig, det eneste du behøver er en softicemaskine, der kan fryse de lækre ismasser du laver i dit køkken. Du kan eksperimentere og opfinde nye smage som ikke er prøvet før når det kommer til softice, du kan f.eks. prøve med en hindbær/lakrids softice eller en vingummibamse smagsvarianter til din softice. En softicemaskine kan bruges ved mange lejliheder, du kan fyre op for den til familiefødselsdage eller når dit barn inviterer hele børnehaven eller skoleklassen hjem til fødselsdag, ved at have en softicemaskine behøver du ikke stå og bage boller og bestille kagemand til 30 personer, når først børnene hører at der er softice i farvandet er de alligevel ligeglade med boller, agurkebiler og kagemand.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *