flyvende vækkeur – Din redning en mørk vinter-morgen

Mange kender til dét at det engang imellem kan være lidt svært at komme op om morgenen. Særligt i løbet af vinterhalvåret hvor dagene er korte og det er mørkt når vi står op, og ligeledes når vi går hjem fra arbejde og studie. Mest af alt, har man bare lyst til at blive liggende i sengen og putte indtil sommeren vender tilbage. Men inderst inde ved vi jo godt, at dette ikke er muligt. Takket været det flyvende vækkeur, er det ikke blot nemmere, men også sjovere at stå op om morgenen.

Flyvende vækkeur - tiden flyverEt flyvende vækkeur gør det lidt sjovere at stå op om morgenen

Et flyvende vækkeur er som sådan et almindelig vækkeur, blot med en lille propel på toppen. Du sætter alarmen, og når det ringer om morgenen sættes propellen igang, og det flyvende vækkeur sætter afsted og flyver opad. Det vil altså sige, at for at få alarmen stoppet, må du rejse dig fra den dejlige seng – selvom det er imod din vilje – og løbe, gå og hoppe rundt i dit soveværelse og forsøge at fange det.

Har du en partner du sover med, vil han/hun nok også med god sandsynelighed finde det morsomt at ligge og betragte dig der forvildet og forvirret løber rundt og prøver at få det flyvende vækkeur ned og herefter slukket.

Ikke nok med at det flyvende vækkeur vækker dig, giver det dig en humoristisk start på dagen og samtidig får du lavet lidt morgengymnastik.

For at være helt præcis, er det ikke hele vækkeuret der flyver rundt, men kun propellen. Det flyvende vækkeur består altså af selve uret – hvorpå du kan se klokken, og ovenpå denne er monteret en propel. Når klokken ringer letter propellen, og uret stopper først med at ringe når propellen igen sidder fast på selve uret.

Flyvende vækkeurMed et flyvende vækkeur undgår du den lidt for flittigt brugte snoozeknap

De fleste har et ganske almindeligt vækkeur eller også bruger de deres telefon. Dette og også ganske fine løsninger, men de har dog en ulempe og dette er den, kendt af mange, berømte snoozeknap. Når man trykker på denne udskyder man vækkeurets ringen – det vil altså sige, at man nemt glemmer at stå op til tiden fordi man nemt kan komme til at tænke “ah, bare lige 5 minutter mere”. Det smarte ved et flyvende vækkeur er, at dette ikke har denne funktion. Et flyvende vækkeur vil altså hjælpe dig med at komme op præcist til tiden – hvis du altså formår at fange det.

Det flyvende vækkeur er relativt nyt og kan bruges af folk i alle aldre. Man skulle dog næsten tro, at det var designet særligt til teenagere der måske har lidt sværere end andre ved at komme ud af fjerene om morgenen. Selvom de tildels er undskyldt pga. den energi deres krop bruger på at udvikle sig, nytter det ikke noget da de har en skole de må passe og derfor må op. Og eftersom de ikke kan trykke på nogen snoozeknap burde dette være lidt lettere.
Det flyvende vækkeur kunne altså være en glimrende adventsgave til en ung teenager, der ikke synes de mørke vinter-morgener er de fedeste.

De flyvende vækkeure kan købes flere forskellige steder, men det største udbud findes nok på nettet. Her kan de findes på diverse sider med alverdens gadgets. Priserne spænder vidt lige fra fra 100 til 300 kroner.

Den model som er vist på billede er fra Coolstuff.dk og koster 159 kr.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *